Konrad C Napisano 22 Listopada 2013 Share Napisano 22 Listopada 2013 Mają TKSy, mam i ja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 23 Listopada 2013 Share Napisano 23 Listopada 2013 a masz lupę do kompletu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 23 Listopada 2013 Share Napisano 23 Listopada 2013 Lupą ciężko będzie podpalić szluga, bo słońca teraz nie ma. Lepsza jest zapalniczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel90 Napisano 23 Listopada 2013 Share Napisano 23 Listopada 2013 Byłem ciekaw kto pierwszy założy warsztat z TKS, powodzenia życzę, będę zaglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 23 Listopada 2013 Share Napisano 23 Listopada 2013 Konrad C zrobisz zbliżenie uchwytu na lampę? Plissss... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 23 Listopada 2013 Autor Share Napisano 23 Listopada 2013 Konrad C zrobisz zbliżenie uchwytu na lampę? Plissss... Póki co nie mam dostępu do Nikona D50, musisz uzbroić się w cierpliwość. :P Poszukuje jakiejś ładnej fototrawionej łopaty i zaczepów na narzedzia do TKS!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 29 Listopada 2013 Share Napisano 29 Listopada 2013 Może zamiast paki LM'ów trzeba było kupić drugiego TKS'a i jeszcze na dropsy by zostało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 29 Listopada 2013 Autor Share Napisano 29 Listopada 2013 Dropsów nie jadam, skąd wiesz ile mam TKS na składzie :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 30 Listopada 2013 Share Napisano 30 Listopada 2013 Ten TKS to jakieś 4 piwa... Też zainwestowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi