jpl Napisano 18 Września 2015 Share Napisano 18 Września 2015 Piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabatms Napisano 18 Września 2015 Share Napisano 18 Września 2015 tak dalej ja też chcę tokarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 18 Września 2015 Autor Share Napisano 18 Września 2015 Lipstein - jaka gwałtowna reakcja! jpl - bardzo dziękuję! sabatms - dzięki! Tokarka to bardzo dobra rzecz. Bardzo dziękuję za komentarze, pozdrawiam i życzę miłęgo dnia Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 20 Września 2015 Autor Share Napisano 20 Września 2015 Dzień dobry! Po pomalowaniu koła wyszły tak: Pozostało tylko zainstalować je na modelu: I w związku z tym model jest w końcu gotowy - przygotowałem też galerię: viewtopic.php?f=64&t=50724 Bardzo dziękuję za uwagę, pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi