Skocz do zawartości

Chevrolet El Camino Custom Lowrider 1978

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chevy El Camino Revell Monogram 1:25 + silnik od supry 2.0l z turbiną.

22cbe19fe1e5fb55.jpg

3c1b26ca961cb218.jpg

720456bd671bb2f2.jpg

add262fd76c63641.jpg

Napisano

No no;] Kocham ten samochód... Jest sliczny...

I modelik też niczego sobie

Napisano

Hehe no niestety nie miałem innych a takich używam do diod.

Już niedługo tu wrzuce moją fure na szprychach 1:1

Napisano

Kable telefoniczne świetnie sie do tego nadają, obierasz izolację i skrecasz. ta matoda ma jjedna wadę - trzeba je potem pomalować.

Napisano

W tej furce prędość nie jest ważna, liczy się wysokość skoku, lub stanie dębem.

20b1224ba109de6d.jpg

Napisano

Fajna sprawa - naciskasz jeden guzik i wszystko co jest na pace, ląduje przed twoimi drzwiami od domu

Napisano

Już niedługo wrzuce tu Impale na szprychach i rzecz jasna pełny zestaw hydrauliczny narazie czeka na lakier i naspawanie nadkol

Napisano

Moim zdaniem wykonanie ogólnie bardzo średnie, dodatkowo niedoróbki malarskie na kołach zderzakach i kierunkowskazach.

Pozdrawiam!

Napisano

No to tak przewody od akumulatorów i wysokiego ciśnienia wychodządze do pomp są dobrej wielkości a przewody od pilota to wiem że z ich grubością przesadziłem

Napisano
No to tak przewody od akumulatorów i wysokiego ciśnienia wychodządze do pomp są dobrej wielkości a przewody od pilota to wiem że z ich grubością przesadziłem

Szczerze powiem że widziałem kiedyś lowrider'y i takich przewodów nie widziałem, są nienaturalnie wielkie jak na model:( Nie wiem, może to kwestia wizualizacji:)

Napisano

Air ride jest to nawieszenie na basie kompresorów powietrznych

a hydro czyli zawieszenie na bazie pomp hydralicznych......