Szydercza Gała Napisano 16 Grudnia 2013 Share Napisano 16 Grudnia 2013 (edytowane) No i ostatecznie, z lekkim poślizgiem ( ledwo kilka miesięcy ) galeria tego pokraka. Na Kai-Tenach widać brak umiejętności posługiwania się lakierem matowym WARSZTAT No i w opakowaniu w którym zaległ na szafie. Edytowane 5 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 16 Grudnia 2013 Super Moderator Share Napisano 16 Grudnia 2013 Spory ten pływak Fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robo Napisano 16 Grudnia 2013 Share Napisano 16 Grudnia 2013 ...widać ,że z wojny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 16 Grudnia 2013 Share Napisano 16 Grudnia 2013 Bardzo fajna bestia sam ma I-19 w kolejce w tej skali i mam nadzieję, że choć po części tak ładnie mi wyjdzie jak Twój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja Napisano 16 Grudnia 2013 Share Napisano 16 Grudnia 2013 No to juz kurna recydywa... Gala, popatrz na moj wpis do nazistowskiej dlubanki i wez go sobie do serca, bo poza ostatnim obrazkiem wszystkie inne podziwiam. Ale, jak bedziesz tak dalej pogrywal, to nie bede z Toba rozmawial... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 16 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2013 Bo nie zrozumiałeś przesłania, te śrubki symbolizują przyziemny materializm, którego miejsce w postindustrialnym świecie jest właśnie tam, pod butem, w podstawie Będę musiał zorganizować Ci jakis dokształt.... rozumisz... teza-antyteza-synteza... DIALEKTYKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja Napisano 17 Grudnia 2013 Share Napisano 17 Grudnia 2013 Wiedzialem, ze u Ciebie jakosc bajeru idzie w parze z jakoscia (ma sie rozumiec wysoka) prac modelarskich, ale mimo ewentualnego doksztaltu, te dwie srubki beda na mnie patrzaly, jak dwie szydercze galy. Dlatego moj doksztalt jest taki, ze nastepna skrzynka ma miec po jednej srubce na bocznych (krotszych) sciankach. Dopiero wtedy przestana mnie straszyc po nocach... P.S.: teraz czas na twoj doksztalt - szczegolnie chodzilo by mi o rozwiniecie tej tezyantytezysyntezy (lepsze to niz wash & go - trzy w jednym !) Ide spac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondibakugan Napisano 17 Grudnia 2013 Share Napisano 17 Grudnia 2013 Normalnie genialny model bardzo mi się podoba szczególnie jego pobrudzenie(wasch)supcio Pozdrowienia Konrad J.(kondibakugan) Robi sie ORP Kaszub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 18 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2013 Dzieki wielkie, z ta genialnością to gruba przesada, to mój pierwszy okręt i wiele rzeczy zrobiłbym teraz inaczej, ale od czegoś trzeba zacząć. Co do dokształtu to może kiedys przy piwku, bo to chyba nie miejsce na dialektyczne dyskusje o filozafii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 19 Grudnia 2013 Share Napisano 19 Grudnia 2013 Bardzo ładne wykonanie. Szczególnie że to taka skala. Brakuje mi tylko zdjęcia z zapalniczką bo przeliczać gabaryty na piechotę to zajmująca sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondibakugan Napisano 19 Grudnia 2013 Share Napisano 19 Grudnia 2013 Jak na pierwszy model podwodny to jestem w szoku Nieźle,nieźle Pozdrawiam Konrad J. ________________ Robi się ORP Kaszub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 20 Grudnia 2013 Share Napisano 20 Grudnia 2013 Pierwszy PLASTIKOWY model, ten Pan wykonał już wiele papierzanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hardy1987 Napisano 20 Grudnia 2013 Share Napisano 20 Grudnia 2013 Super japońskie op bardziej mi się podobają od hamerykaśkich Polecam książkę: "Opuścić okręt!: Tragedia USS Indianapolis" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi