tu_es Napisano 17 Grudnia 2013 Share Napisano 17 Grudnia 2013 Witam Kolegów. Proszę o pomoc w poszukiwaniach w sieci główek gwoździ w 1:35. Znalazłem firmy ABER ale tylko główki śrub. Jest mi to potrzebne do desek do rampy i wieży strażniczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tu_es Napisano 17 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2013 Toś mnie zastrzelił z tymi rodzajami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tu_es Napisano 18 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2013 Dzięki, skorzystam na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 18 Grudnia 2013 Share Napisano 18 Grudnia 2013 albo kropki gęstą farbą, które potem lekko szlifniesz. główki zazwyczaj są schowane w drewnie, więc może wystarczy je jedynie zaakcentować np. lekko wciskając igłę lekarską o średniej średnicy w miejsce, gdzie ma być gwóźdź, a w powstały ślad zapuścić jakiś środek imitujący podrdzewiałą główkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tu_es Napisano 18 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2013 I to jest najlepszy sposób W balsie będzie łatwo odcisnąć takie otwory Dziękuję wszystkim za pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 18 Grudnia 2013 Share Napisano 18 Grudnia 2013 http://www.martola.com.pl/pl141/produkty35724/brass_nails_rivets_50_pcs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 18 Grudnia 2013 Share Napisano 18 Grudnia 2013 Kup sobie cynowy drucik powiedzmy 0,5mm i takie samo wiertło czy coś do robienia otworków, potem wystarczy w taki otworek wkleić kawałek drucika, odciąć nadmiar i lekko papierkiem zjechać. Patent z powodzeniem stosowany przez modelarzy okrętowych budujących modele żaglowców. No chyba że główki podrdzewiałe to patent z igłą i farbą chyba będzie najlepszy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi