Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Napisano

Dzisiaj dodaję zdjecia już prawie sklejonego modelu. Psiknięty farbą podkładową. Brakuję jeszcze łodzi i reflektorów.

Jest to mój pierwszy model okrętu i jestem z niego nawet bardzo zadowolony. Widzę i popełniłem błędy ale jako całość prezentuje się świetnie stojąc w gablotce na półce. Zostało teraz malowanie. Olinowanie wykonałem, powiedzmy dość skromnie. Mimo to też dodało lekkiego smaczku modelowi.

Zdjęcia robione sa przez gablotę z tworzywa sztucznego i właśnie... Gdyby ktoś miał ochote na taką gablotę to prosze pisać. Założyłem tez o nich temat w dziale Giełda.

a teraz oglądajcie:

8_zps98eaeb44.jpg

1_zps243448b2.jpg

3_zps7f8234a1.jpg

4_zpsd60542e9.jpg

5_zps70b36f5d.jpg

6_zpsbe5400e0.jpg

7_zps84f2f13f.jpg

• 4 weeks later...
Napisano

Z przykrością (dla mnie)) musze poinformować, ze model okrętnu wystawiam na sprzedaż. Mam problemy finansowe, drobne ale niestety są i potrzebuje trochę gotówki.

Mam nadzieje, ze ktoś dokończy model a rczej tylko jego malowanie. Stan jest taki jak na ostatnich zdjęciach. Wszystko sklejone. Należało by tylko poprawić olinowanie. Model na końcu psiknięty podkładem. Gotowy do nałożenia farby.

Prosze kolegów o pomoc w wycenie mojego okrętu bo sam nie wiem ile jest wart. Przypominam tylko, zę oprócz oczywiście dziesiątek godzin jakie w niego włożyłem ulokowałem w nim takze pełen zestaw blaszek fototrawionych od Lion Roar wart oddzielnie ponad 400zł.

Model sklejony jest według mnie bardzo starannie.

Prosze o wycenę kolegów a jeśli ktoś będzie zainteresowany zakupem to na pewno się jakoś dogadamy.

Chętnym przyslę dużo więcej zdjęc.

• Super Moderator
Napisano

Obawiam się, że za więcej niż 100 to nie pójdzie, a tym bardziej wątpię, by znalazł się ktoś, kto zechciałby wydać 400 zł na zestaw który wystarczy tylko pomalować A gdzie zabawa i radość z klejenia, dopasowywania i śledzenia dokumentacji... ? W tym przypadku już nie do osiągnięcia...

Napisano

Wojtek szkoda. Gdybym mieszkał w PL to bym odkupił go od ciebie. Mam nadzieję że pokonasz problemy i wkrótce otworzysz nowy wątek warsztatowy, czego gorąco ci życzę. Myślę że znajdziesz chętnego na dokończenie projektu. Powodzenia.

Stefan