blacman Napisano 4 Lutego 2014 Share Napisano 4 Lutego 2014 jeszcze tu jest ciekawy sposób...: http://www.shipmodels.info/mws_forum/viewtopic.php?f=4&t=154098 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 5 Lutego 2014 Share Napisano 5 Lutego 2014 Ciekawa koncepcja, wypróbuję na Ogóreczniku, Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek1984jedlicze Napisano 19 Lutego 2014 Autor Share Napisano 19 Lutego 2014 Długo się nie odzywałem ale nie próżnowałem. Zresztą zobaczcie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek1984jedlicze Napisano 16 Marca 2014 Autor Share Napisano 16 Marca 2014 Dzisiaj dodaję zdjecia już prawie sklejonego modelu. Psiknięty farbą podkładową. Brakuję jeszcze łodzi i reflektorów. Jest to mój pierwszy model okrętu i jestem z niego nawet bardzo zadowolony. Widzę i popełniłem błędy ale jako całość prezentuje się świetnie stojąc w gablotce na półce. Zostało teraz malowanie. Olinowanie wykonałem, powiedzmy dość skromnie. Mimo to też dodało lekkiego smaczku modelowi. Zdjęcia robione sa przez gablotę z tworzywa sztucznego i właśnie... Gdyby ktoś miał ochote na taką gablotę to prosze pisać. Założyłem tez o nich temat w dziale Giełda. a teraz oglądajcie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 16 Marca 2014 Share Napisano 16 Marca 2014 Ale olinowanie to raczej na końcu... ciekawe jak to teraz pomalujesz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek1984jedlicze Napisano 16 Marca 2014 Autor Share Napisano 16 Marca 2014 Powolutku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek1984jedlicze Napisano 10 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2014 Z przykrością (dla mnie)) musze poinformować, ze model okrętnu wystawiam na sprzedaż. Mam problemy finansowe, drobne ale niestety są i potrzebuje trochę gotówki. Mam nadzieje, ze ktoś dokończy model a rczej tylko jego malowanie. Stan jest taki jak na ostatnich zdjęciach. Wszystko sklejone. Należało by tylko poprawić olinowanie. Model na końcu psiknięty podkładem. Gotowy do nałożenia farby. Prosze kolegów o pomoc w wycenie mojego okrętu bo sam nie wiem ile jest wart. Przypominam tylko, zę oprócz oczywiście dziesiątek godzin jakie w niego włożyłem ulokowałem w nim takze pełen zestaw blaszek fototrawionych od Lion Roar wart oddzielnie ponad 400zł. Model sklejony jest według mnie bardzo starannie. Prosze o wycenę kolegów a jeśli ktoś będzie zainteresowany zakupem to na pewno się jakoś dogadamy. Chętnym przyslę dużo więcej zdjęc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 10 Kwietnia 2014 Share Napisano 10 Kwietnia 2014 Wycena to sliska sprawa, jak z wszystkim, jest wart tyle ile ktos jest gotow zaplacic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 10 Kwietnia 2014 Super Moderator Share Napisano 10 Kwietnia 2014 Obawiam się, że za więcej niż 100 to nie pójdzie, a tym bardziej wątpię, by znalazł się ktoś, kto zechciałby wydać 400 zł na zestaw który wystarczy tylko pomalować A gdzie zabawa i radość z klejenia, dopasowywania i śledzenia dokumentacji... ? W tym przypadku już nie do osiągnięcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek1984jedlicze Napisano 10 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2014 Racja, wiem, zędużo nie wezme ale z pewnością z najdzie się ktoś kto doceni wkład pracy i będzie chcial miec ten model w swojej kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 10 Kwietnia 2014 Share Napisano 10 Kwietnia 2014 Jeśli możesz, to dokończ malowanie i sprzedaj jako gotowy. Bo teraz to chyba najmniej opłacalny moment na sprzedaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 10 Kwietnia 2014 Super Moderator Share Napisano 10 Kwietnia 2014 Jeśli możesz, to dokończ malowanie i sprzedaj jako gotowy. Bo teraz to chyba najmniej opłacalny moment na sprzedaż.I to jest cenna sugestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek1984jedlicze Napisano 12 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2014 Dziękuję wszsytkim za cenne porady. Zdecydowany jestem jednak na sprzedaż. Cena jaką ustaliłem to 170zł. Mimo wszystko nie wydaje mi się wygórowana . A na Allegro cena od 111zł: http://allegro.pl/show_item.php?item=4146680223 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan1965 Napisano 12 Kwietnia 2014 Share Napisano 12 Kwietnia 2014 Wojtek szkoda. Gdybym mieszkał w PL to bym odkupił go od ciebie. Mam nadzieję że pokonasz problemy i wkrótce otworzysz nowy wątek warsztatowy, czego gorąco ci życzę. Myślę że znajdziesz chętnego na dokończenie projektu. Powodzenia. Stefan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi