Marcin1970 Napisano 2 Maja 2014 Share Napisano 2 Maja 2014 Wiejec rozjaśnień na wieży jest najbardziej narażona na słońce ( i wypalenie farby ) . Reszta jest ok filtry stonują całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżejrosz Napisano 2 Maja 2014 Autor Share Napisano 2 Maja 2014 Wiejec rozjaśnień na wieży jest najbardziej narażona na słońce ( i wypalenie farby ) . Reszta jest ok filtry stonują całość. Właśnie na górze pobawiłem się w "highlight'y" . Co do filtrów to mam jedynie gotowy do pojazdów pustynnych bodajże Africa Corps Filter , jakoś boje sie używać filtrów ,znów mi coś nie wyjdzie i cały model do kosza . W sumie spróbował bym zrobić filtr "po swojemu". Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżejrosz Napisano 3 Maja 2014 Autor Share Napisano 3 Maja 2014 Nikt nic nie powie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżejrosz Napisano 19 Maja 2014 Autor Share Napisano 19 Maja 2014 Witam! Jako ,że wątek sie zakurzył i obrósł pajęczyną .więc postanowiłem coś pokazać. Kalka została położona (jedna uległa zniszczeniu) i wash został wykonany . Na razie dręczy mnie to ,że świeci się kalka na którą położyłem sol'a. Oto garść zdjęć: To na dzisiaj tyle. Dziękuje i pozdrawiam! Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 19 Maja 2014 Share Napisano 19 Maja 2014 A gdzie ten wash???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżejrosz Napisano 19 Maja 2014 Autor Share Napisano 19 Maja 2014 Tak troszkę go na pierwszy rzut oka nie widać. Zrobiłem go na dachu wieży ,jarzmie , na kadłubie (przód i panele silnikowe). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 19 Maja 2014 Share Napisano 19 Maja 2014 A tylna płyta? Na przedniej masz washa na osłonie km, ale na śrubach pancerza już nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżejrosz Napisano 29 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2014 KONIEC ! Zapraszam do galerii ---> http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=68&t=44249 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi