Marcin1970 Napisano 2 Maja 2014 Napisano 2 Maja 2014 Wiejec rozjaśnień na wieży jest najbardziej narażona na słońce ( i wypalenie farby ) . Reszta jest ok filtry stonują całość. Cytuj
Dżejrosz Napisano 2 Maja 2014 Autor Napisano 2 Maja 2014 Wiejec rozjaśnień na wieży jest najbardziej narażona na słońce ( i wypalenie farby ) . Reszta jest ok filtry stonują całość. Właśnie na górze pobawiłem się w "highlight'y" . Co do filtrów to mam jedynie gotowy do pojazdów pustynnych bodajże Africa Corps Filter , jakoś boje sie używać filtrów ,znów mi coś nie wyjdzie i cały model do kosza . W sumie spróbował bym zrobić filtr "po swojemu". Pozdrawiam Cytuj
Dżejrosz Napisano 19 Maja 2014 Autor Napisano 19 Maja 2014 Witam! Jako ,że wątek sie zakurzył i obrósł pajęczyną .więc postanowiłem coś pokazać. Kalka została położona (jedna uległa zniszczeniu) i wash został wykonany . Na razie dręczy mnie to ,że świeci się kalka na którą położyłem sol'a. Oto garść zdjęć: To na dzisiaj tyle. Dziękuje i pozdrawiam! Kuba Cytuj
Dżejrosz Napisano 19 Maja 2014 Autor Napisano 19 Maja 2014 Tak troszkę go na pierwszy rzut oka nie widać. Zrobiłem go na dachu wieży ,jarzmie , na kadłubie (przód i panele silnikowe). Pozdrawiam Cytuj
makinen Napisano 19 Maja 2014 Napisano 19 Maja 2014 A tylna płyta? Na przedniej masz washa na osłonie km, ale na śrubach pancerza już nie. Cytuj
Dżejrosz Napisano 29 Czerwca 2014 Autor Napisano 29 Czerwca 2014 KONIEC ! Zapraszam do galerii ---> http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=68&t=44249 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi