sdk_uk Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 Czesc wszystki I Wesolych Swiat Chcialbym przedstawic moj kolejny model no 3 czyli Me110b 1/72 od edwarda ;) Trovhe pracy mnie kosztowal ale warto bylo generalnie mi sie podoba a czy wam tez to dajcie znac. Pozdrawiam wszystkich Quote
Banny Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 Model OK, ale pomyśl o innym lakierze bezbarwnym do wykończenia. Ten jest tak matowy, że nawet śladu światła nie odbija, a fotki z fleszem. Quote
sdk_uk Posted December 27, 2013 Author Posted December 27, 2013 Tak to kalomania.Banny a jaki lakier polecasz? Ja uzylem matowego humbrola . Quote
Banny Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Poszukaj wersji satynowej lakieru. Choć lepiej nie Humbrola, jeśli używasz tego z puszeczek, bo z czasem żółknie. Ja stosuje satynowy lakier akrylowy, kupowany w zwykłym sklepie z chemią (wychodzi zdecydowanie taniej niż lakiery modelarskie). Quote
sdk_uk Posted December 27, 2013 Author Posted December 27, 2013 Mam lakier satynowy humbrola w słoiczku.fajny efekt daje ale teraz chciałem matu użyć. Quote
MIRO Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Jak na początek, to całkiem miły model. Tylko upewnij się, czy to aby wersja D jest. Quote
Recommended Posts