sdk_uk Napisano 25 Grudnia 2013 Share Napisano 25 Grudnia 2013 Czesc wszystki I Wesolych Swiat Chcialbym przedstawic moj kolejny model no 3 czyli Me110b 1/72 od edwarda ;) Trovhe pracy mnie kosztowal ale warto bylo generalnie mi sie podoba a czy wam tez to dajcie znac. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sdk_uk Napisano 25 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2013 Spoko powoli ale do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 26 Grudnia 2013 Share Napisano 26 Grudnia 2013 Model OK, ale pomyśl o innym lakierze bezbarwnym do wykończenia. Ten jest tak matowy, że nawet śladu światła nie odbija, a fotki z fleszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 26 Grudnia 2013 Share Napisano 26 Grudnia 2013 Ta osa na dziobie to kalkomania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sdk_uk Napisano 27 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2013 Tak to kalomania.Banny a jaki lakier polecasz? Ja uzylem matowego humbrola . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 27 Grudnia 2013 Share Napisano 27 Grudnia 2013 Poszukaj wersji satynowej lakieru. Choć lepiej nie Humbrola, jeśli używasz tego z puszeczek, bo z czasem żółknie. Ja stosuje satynowy lakier akrylowy, kupowany w zwykłym sklepie z chemią (wychodzi zdecydowanie taniej niż lakiery modelarskie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sdk_uk Napisano 27 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2013 Mam lakier satynowy humbrola w słoiczku.fajny efekt daje ale teraz chciałem matu użyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRO Napisano 27 Grudnia 2013 Share Napisano 27 Grudnia 2013 Jak na początek, to całkiem miły model. Tylko upewnij się, czy to aby wersja D jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi