Lipstein Napisano 5 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2014 Pomyślę! ja nie mam zdolności do rzeźby, ale może pokuszę się o zrobienie brezentowego wiadra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 6 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2014 Masę muszę kupić, bo z tą od Wamodu to do końca nie wiadomo, jak będzie schła i twardniała. Pomalowałem panele "kolorem bazowym": Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 13 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2014 i finał: Tylne światła do poprawki . Model nie będzie na razie miał żadnej podstawki, dlatego go nie brudzę. I chyba to na tyle z tym modelem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Czerwca 2014 Share Napisano 13 Czerwca 2014 Wymień jeszcze anteny - sa pogięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 13 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2014 Chodzi ci zapewne o te druty mocujące anteny do uchwytów transportowych? jak wszystko podeschnie, zajmę się tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 13 Czerwca 2014 Share Napisano 13 Czerwca 2014 Przetrzesz go jeszcze delikatnie suchym pędzlem? Wyciągnie detale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 13 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2014 spróbuję! ta technika jakoś słabo mi wychodzi, chociaż prosta na maksa... Jaki kolorem sugerujesz podziałać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 13 Czerwca 2014 Share Napisano 13 Czerwca 2014 Ja zawsze jadę białym. Długo sie uczyłem i zawsze przesadziłem, stad rada- jak uznasz, ze jeszcze trzeba przetrzeć, to znaczy, ze już wystarczy . Wytrzyj dobrze duży, miękki pędzel i działaj. Druga szkoła, to przecieranie kolorem jaśniejszy o 2 tony od koloru bazowego. Moze ktoś inny sie wypowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 13 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2014 ja do tej pory przecierałem srebrnym albo aluminium, ale zaniechałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Czerwca 2014 Share Napisano 13 Czerwca 2014 Na piaskowym można spróbować białym, ale raczej do wszystkich kolorów bym polecał bardzo rozjaśniony bazowy. Reszta jak kolega napisał. Najpierw spróbuj sobie na spodzie wanny - tam potem nic nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 16 Lipca 2014 Autor Share Napisano 16 Lipca 2014 Koledzy, potrzebuję "3" z oznaczenia, tą żółtą - poratuje któryś? niczego podobnego w swoich kalkach nie znalazłem, a chciałbym już skończyć pojazda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 18 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2014 Ponawiam serdeczną prośbę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 21 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2014 Kolego Paranoid, serdecznie dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi