Bocian Napisano 22 Marca 2008 Autor Share Napisano 22 Marca 2008 Dawno tu już nic nie pokazywałem. Kabina pomalowana ale podczas malowania uszczelek taśma oderwała kawałek lakieru :/ Rama została ponownie pomalowana i jest lepiej niż za pierwszym razem. ;) Wszystkie elementy zostały pomalowane (prócz sinika który jednak nie będzie czarny matowy ale w kolorze ramy -tak na 50% ) No to ja już was nie zanudzam i pokazuje fotki: Zderzaczek i lampy mi się podobają ;) W tych miejscach musiałem słabo wypolerować papierem ściernym ;) Rzut okiem na wszystkie gotowe elementy: Wnętrze kabiny: Chyba piasty pomalowanie Siodło nawet sie udało: I lakier na ramie: Czekam na komentarze i pokazanie ewentualnych błędów i niedociągnięć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 12 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2008 Pora na mały update: brakuje mi czasu aby pomalować kabinę ... ale: - silnik już pomalowałem i osadziłem w ramie - i to by było na tyle a teraz fotki: Mam jeszcze problem bo tylne nadkola odpadają, pomimo iż klej schnie 2-3 dni; jak sobie z tym poradzić ?? P.S sory za jakość zdjęć ale klej schnął i nie chciałem brać go na ten porwisty wiatr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 12 Kwietnia 2008 Share Napisano 12 Kwietnia 2008 Super!!!. Jak do tej pory bardzo mi się podoba Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 12 Kwietnia 2008 Share Napisano 12 Kwietnia 2008 Fajna kolorystyka tylko na osłonach między osiowych dał bym pasek tego srebrnego kolorku co na kabinie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 12 Kwietnia 2008 Share Napisano 12 Kwietnia 2008 No powiem że fajnie wygląda , warto było czekać tyle czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwir3k Napisano 12 Kwietnia 2008 Share Napisano 12 Kwietnia 2008 co do nadkoli to może ściśniej to jak najmocniej... A ogólnie coraz ciekawiej wygląda xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 13 Kwietnia 2008 Share Napisano 13 Kwietnia 2008 Może nadkola odpadają bo przyklejasz je do ramy na farbę oczyść miejsca łączeń z kleju i farby i ponownie sklej. Podoba mi się volvo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 13 Kwietnia 2008 Share Napisano 13 Kwietnia 2008 Tak, ta przymiarka już na tym etapie robi fajne wrażenie. Mnie się nawet bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 13 Kwietnia 2008 Share Napisano 13 Kwietnia 2008 Spróbuj jeszcze jakimś Ca(kropelka itp.) to może pomoże?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi