Moses Napisano 2 Lutego 2014 Share Napisano 2 Lutego 2014 Transportowy koń roboczy USMC w służbie od prawie pół wieku (a niektórzy narzekają na 30 letnie F-16 ;) ) w pięknym wykonaniu Academy minicraft. Co do szczegółów, model będzie raczej prosto z pudła, w malowaniu z okresu wojny wietnamskiej. Miniatura będzie przedstawiała maszynę o kryptonimie "Busy Busy Busy 68" z dywizjonu HMM-262 działającego z bazy Quang Tri. Na wstępie wyciąłem z ramki i obrobiłem połówki kadłuba, Sufit, burty, oraz podłogę Tu niestety ACA się nie postarało, burty są upstrzone sporą ilością miejsc po kanałach wpustowych, jak by nie mogli umieścić ich po drugiej nie widocznej stronie kadłuba. Wyciąłem także ścianki oddzielające kokpit od ładowni. Na dziś to tyle, jutro szpachlowanie, i kompletowanie kokpitu. Ooooorah! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 2 Lutego 2014 Share Napisano 2 Lutego 2014 A nie lepiej było zrobić Apacza... Sorry, jakoś tak mi się skojarzyło. A na serio, to piękny hilihopter, bardzo takie lubię, oby się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 2 Lutego 2014 Autor Share Napisano 2 Lutego 2014 http://www.airplane-pictures.net/photo/15296/155311-usa-marine-corps-boeing-ch-46e-sea-knight/takim flajowałem Fajnie zmachany, nie zły temat na model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 5 Lutego 2014 Share Napisano 5 Lutego 2014 Cześć! Widzę, że kolejny interesujący temat. Ja się szykuję do takiej maszyny w wersji wczesnej i w skali 1:72. Z tymi śmigłowcami jest taki problem, że mało jest do nich dokumentacji, a jeśli już, to przeważnie do ostatniej wersji - E. A wcześniejsze wersje, A, D czy F są dość tajemnicze. Tak czy inaczej życzę powodzenia w budowie i pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi