kubisz Napisano 9 Lutego 2014 Share Napisano 9 Lutego 2014 (edytowane) Hamer Orev - Israel Defence Forces Model-baza: Tamiya (35267) M1046 Humvee TOW Carrier, Konwersja: Legend Productions (LF1145) IDF Humvee TOW conversion set, Elementy fototrawione: Lion Roar (LE35071) M1046 HUMVEE, Koła: Panzer Art (RE35-212) Road wheels for HUMVEE (late pattern). WARSZTAT To zdecydowanie mój najbardziej pracochłonny i skomplikowany model. Cieszę się bardzo, że siebie nie zawiodłem I mam nadzieję, że choć niektórym z Was się spodoba Oczywiście będzie powtórka zdjęć w świetle dziennym. Edytowane 13 Października 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 10 Lutego 2014 Share Napisano 10 Lutego 2014 Mistrzostwo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Lutego 2014 Share Napisano 10 Lutego 2014 Świetny model, gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 10 Lutego 2014 Share Napisano 10 Lutego 2014 Krótko ŚWIETNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 10 Lutego 2014 Share Napisano 10 Lutego 2014 Rewelacja Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 11 Lutego 2014 Autor Share Napisano 11 Lutego 2014 Dzięki za opinie Mistrzostwo!!! Na pewno nie, ale się starałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 13 Lutego 2014 Autor Share Napisano 13 Lutego 2014 (edytowane) Trochę takich sobie zdjęć za dnia: Edytowane 13 Października 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triadabor Napisano 13 Lutego 2014 Share Napisano 13 Lutego 2014 Mógłby u mnie stać na półce. Bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killerkk Napisano 13 Lutego 2014 Share Napisano 13 Lutego 2014 Za ile go sprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 19 Lutego 2014 Autor Share Napisano 19 Lutego 2014 Mógłby u mnie stać na półce. Za ile go sprzedaż No raczej nie przewiduję rozstania z tym modelem. Tak nieskromnie dodam, że lepiej w życiu wyszły mi tylko dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondibakugan Napisano 1 Marca 2014 Share Napisano 1 Marca 2014 Mógł byś zrobić do niego podstawke z jakimś piaskiem itp.Ale i bez podstawki model jest przepiękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi