karambolis8 Napisano 17 Lutego 2014 Share Napisano 17 Lutego 2014 Witam. Czy miał ktoś styczność z owiewką vaccu Pavli do MiGa-29 w 1:72? Jak jest z jej poprawnością, czy jest poprawiona w stosunku do Italerki, czy dalej za niska? Pozdrawiam, Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 18 Lutego 2014 Autor Share Napisano 18 Lutego 2014 Podbijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 18 Lutego 2014 Share Napisano 18 Lutego 2014 Karambolis, sugeruję abyś zainwestował równowartość dobrego piwa w tę osłonę i dał nam znać jakie wnioski! Bo sam jestem ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 18 Lutego 2014 Autor Share Napisano 18 Lutego 2014 Na pewno z przezroczystością będzie słabo - już parę Pavli miałem w rękach i co mogłem, zamieniłem na Rob Taurusa. Wystruganie swojego kopyta zajmie mi jednak trochę czasu, więc chyba na ten jeden model pójdę na kompromis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 18 Lutego 2014 Share Napisano 18 Lutego 2014 W 72 jest przeznaczona do modeli Italeri i ICM i przynajmniej ta którą mam jest dobrej jakości . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 18 Lutego 2014 Autor Share Napisano 18 Lutego 2014 em a możesz porównać zestawową i Pavlę? Czy Pavla jest wyższa od zestawowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 18 Lutego 2014 Share Napisano 18 Lutego 2014 Pavli jest weższa z tyłu i ma troche inną krzywizne .Natomiast wiatrochron jest taki sam jak Italki.Wysokość wydaje sie taka sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 18 Lutego 2014 Autor Share Napisano 18 Lutego 2014 Zamówiłem. Jak dostanę (czyli pewnie za 2 miesiące) to zrobię jakieś porównanie z przykładaniem do planów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 1 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2014 Na pierwszy rzut oka owiewka jest taka sama jak ta z zestawu. Ale ma za to pięknie wtopiony w tworzywo włos. Na woreczku powinno być napisane: po odpakowaniu wyrzucić do śmieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 1 Kwietnia 2014 Share Napisano 1 Kwietnia 2014 Może to antena wtopiona, a Ty się nie znasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 1 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2014 Jak będę miał chwilę i nie zapomnę to zrobię fotkę. Już od dawna myślę, żeby zrobić porównanie Rob Taurusa i Pavli, ale ciągle zapominam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 1 Kwietnia 2014 Share Napisano 1 Kwietnia 2014 Witam wmieszam sie w dyskusje. Owiewki z Pavli kupowalem u Edka we Wroclawiu. Na poczatku bylo ok i kupilem kilkanascie do wszelkiego rodzaju migow Po jakims czasie owiewki byly pakowane nie do plastikowej wytloczki ale do plastikowego matowego worka. Zeby pewnie nie mozna bylo zobaczyc, jaki zlom sie w srodku kryje Niestety. wyrobili sobie marke i ida teraz na latwizne. A szkoda. Wytloczki z Roba sa na stan dzisiejszy o dwie klasy lepsze od Pavli Pozdrawiam Bravo112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi