jakub97 Napisano 1 Marca 2014 Autor Share Napisano 1 Marca 2014 No nie wiem, na zdjęciach nic nie widać, ale w rzeczywistości jest prawie tak jak pokazywałeś Grzesiek. Edit: Ponieważ czasu na wystawę coraz mniej także muszę kończyć powoli model, tak więc jakoś niedługo położę sido i kalki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 2 Marca 2014 Autor Share Napisano 2 Marca 2014 Czas goni to i wash się zrobił, chyba jeszcze powycierać w paru miejscach i będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 2 Marca 2014 Share Napisano 2 Marca 2014 Ładnie. Zdecydowanie lepiej niż na M3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 2 Marca 2014 Autor Share Napisano 2 Marca 2014 Uff, ulżyło mi bo się martwiłem, że skopałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 3 Marca 2014 Autor Share Napisano 3 Marca 2014 Witam raz jeszcze, tym razem aktualizacja bez fotek, dodam je jutro ponieważ już późna pora i nie chcę mi się wszystkiego rozkładać do zdjęć. Chciałem tylko poinformować, że jutro będą już ostatnie prace w warsztacie i przechodzę do galerii, ponieważ czas goni. Dzisiaj udało mi się pomalować gąski i lekko przykurzyć. Pomalowałem również wydech, jutro klosz i km. Pozdrawiam i do usłyszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 4 Marca 2014 Autor Share Napisano 4 Marca 2014 No i ostania wizyta w warsztacie (przynajmniej mam taką nadzieję) jeżeli do jutra nie zjawią się żadne wypowiedzi dotyczące poprawek to zakładam galerię, bo czas goni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Marca 2014 Share Napisano 4 Marca 2014 Merytorycznie się nie wypowiem bo po prostu się nie znam. Jak na szybko robiony model to jest ok. Brak oczywiście wodotrysków i jakiegoś wyrafinowanego brudzenia i styrania, ale nie można powiedzieć że jest też skopany. Zdjęcia troszkę słabe a większe mi się nie otwierają. Wydaje mi się że lampę potraktowałeś po macoszemu. Szkoda że ci się tak spieszy bo można go jeszce dopieścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 4 Marca 2014 Autor Share Napisano 4 Marca 2014 Co prawda model jest z dedykacją, że tak to ujmę. Kleję i patrzę co zmieniał, bo wzoruję się na obrazie, na którym właśnie widnieje taki teciak i jest szczerze powiedziawszy mniej ubrudzony niż mój, ale jednak czyścioszka nie mogłem zostawić. Przy następnym modelu, a również seria T lecz 85 będę miał dużo więcej czasu i myślę, że wyjdzie jeszcze lepiej. Model w piątek zostanie wysłany i dlatego się tak spieszyłem. Ale dzięki, że ci się spodobał, przynajmniej trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 4 Marca 2014 Share Napisano 4 Marca 2014 Gdzie Ci się z nim tak spieszy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 4 Marca 2014 Autor Share Napisano 4 Marca 2014 Na Bytom, ale pojadą wcześniej bo od zawsze jeżdżę z mamą, bo sam nie mam jak modeli wozić a ona akurat na Śląsku będzie w sanatorium i spakuje je w samochód i tak będą sobie czekały na mnie. Ale jakoś będę musiał je zabrać z powrotem, bo ona tam jeszcze zostaje na 2 tygodnie a potem mam wystawę a raczej pokaz w szkole na dni otwarte, bo nawet dyrektor mnie zaprosił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 5 Marca 2014 Autor Share Napisano 5 Marca 2014 Zapraszam do galerii viewtopic.php?f=68&t=42549 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi