jakub97 Napisano 1 Marca 2014 Autor Napisano 1 Marca 2014 No nie wiem, na zdjęciach nic nie widać, ale w rzeczywistości jest prawie tak jak pokazywałeś Grzesiek. Edit: Ponieważ czasu na wystawę coraz mniej także muszę kończyć powoli model, tak więc jakoś niedługo położę sido i kalki. Cytuj
jakub97 Napisano 2 Marca 2014 Autor Napisano 2 Marca 2014 Czas goni to i wash się zrobił, chyba jeszcze powycierać w paru miejscach i będzie ok. Cytuj
jakub97 Napisano 2 Marca 2014 Autor Napisano 2 Marca 2014 Uff, ulżyło mi bo się martwiłem, że skopałem. Cytuj
jakub97 Napisano 3 Marca 2014 Autor Napisano 3 Marca 2014 Witam raz jeszcze, tym razem aktualizacja bez fotek, dodam je jutro ponieważ już późna pora i nie chcę mi się wszystkiego rozkładać do zdjęć. Chciałem tylko poinformować, że jutro będą już ostatnie prace w warsztacie i przechodzę do galerii, ponieważ czas goni. Dzisiaj udało mi się pomalować gąski i lekko przykurzyć. Pomalowałem również wydech, jutro klosz i km. Pozdrawiam i do usłyszenia Cytuj
jakub97 Napisano 4 Marca 2014 Autor Napisano 4 Marca 2014 No i ostania wizyta w warsztacie (przynajmniej mam taką nadzieję) jeżeli do jutra nie zjawią się żadne wypowiedzi dotyczące poprawek to zakładam galerię, bo czas goni. Cytuj
bazylms Napisano 4 Marca 2014 Napisano 4 Marca 2014 Merytorycznie się nie wypowiem bo po prostu się nie znam. Jak na szybko robiony model to jest ok. Brak oczywiście wodotrysków i jakiegoś wyrafinowanego brudzenia i styrania, ale nie można powiedzieć że jest też skopany. Zdjęcia troszkę słabe a większe mi się nie otwierają. Wydaje mi się że lampę potraktowałeś po macoszemu. Szkoda że ci się tak spieszy bo można go jeszce dopieścić. Cytuj
jakub97 Napisano 4 Marca 2014 Autor Napisano 4 Marca 2014 Co prawda model jest z dedykacją, że tak to ujmę. Kleję i patrzę co zmieniał, bo wzoruję się na obrazie, na którym właśnie widnieje taki teciak i jest szczerze powiedziawszy mniej ubrudzony niż mój, ale jednak czyścioszka nie mogłem zostawić. Przy następnym modelu, a również seria T lecz 85 będę miał dużo więcej czasu i myślę, że wyjdzie jeszcze lepiej. Model w piątek zostanie wysłany i dlatego się tak spieszyłem. Ale dzięki, że ci się spodobał, przynajmniej trochę Cytuj
jakub97 Napisano 4 Marca 2014 Autor Napisano 4 Marca 2014 Na Bytom, ale pojadą wcześniej bo od zawsze jeżdżę z mamą, bo sam nie mam jak modeli wozić a ona akurat na Śląsku będzie w sanatorium i spakuje je w samochód i tak będą sobie czekały na mnie. Ale jakoś będę musiał je zabrać z powrotem, bo ona tam jeszcze zostaje na 2 tygodnie a potem mam wystawę a raczej pokaz w szkole na dni otwarte, bo nawet dyrektor mnie zaprosił. Cytuj
jakub97 Napisano 5 Marca 2014 Autor Napisano 5 Marca 2014 Zapraszam do galerii viewtopic.php?f=68&t=42549 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi