adamkijak Napisano 23 Lutego 2014 Share Napisano 23 Lutego 2014 Witka Model relaksacyjny, miał posłużyc jako poligon do spróbowania washa z akwareli, bez użycia sido czy innego nabłyszczacza. W sumie to jestem z niego zadowolony, chociaż bez rewelacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 23 Lutego 2014 Share Napisano 23 Lutego 2014 Adam - po Twoim M1070 HET ten model wygląda, jakbyś wyciągnął jakąś swoją wprawkę sprzed lat Monotonny pojazd oklejony tu i ówdzie nijakimi tobołkami, z niewidocznym cieniowaniem. Trochę zacieków w okolicach rury wydechowej, a poza nimi - czysto. Plus za temat, ale wykonanie niezbyt mi się podoba. Wybacz, ale wiem dobrze, że potrafisz lepiej. Dużo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 23 Lutego 2014 Share Napisano 23 Lutego 2014 Widzę że powstał fajny model . Sam mam w planach ten pojazd tylko M109A2 w wersji Izraelskej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Lutego 2014 Share Napisano 23 Lutego 2014 Nie jest źle, ale Kuba ma rację jeszcze możesz z niego trochę wycisnąć, jakieś zacieki troszkę więcej olejnymi. Wash z akwareli wygląda ciekawie - widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi