letalin Napisano 28 Marca 2014 Share Napisano 28 Marca 2014 A seriale? Pffff...nieistotne Heretyk. Zgłaszam do Św. Inkwizycji. 5. Kółko ogonowe jest skręcone. To znaczy skręcona jest jego końcówka. Nie chodziło mi o skręcone kółko, tylko kąt goleni kółka ogonowego względem kadłuba. 6. Co do śladów eksploatacji. Tu jest zdjęcie , które mnie zainspirowało. Tak, wiem, ze to zdjęcie z filmu, i ze to Mk9zrobiony na mk 1. Ale wygląda fajnie ,-)) Tak jak na modelu, tak i na tym samolocie ze zdjęcia smugi okopceń od kaemów są malowane:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 28 Marca 2014 Autor Share Napisano 28 Marca 2014 Nie chodziło mi o skręcone kółko, tylko kąt goleni kółka ogonowego względem kadłuba. Masz racje, jak je kleiłem to nie popatrzyłem, a wydawało mi się, że wiem jak to wygląda. Mój błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 1 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2014 To już miała być galeria, ale na zdjęciach odkryłem jeszcze trochę niedoróbek. Wypłowienia od spalin i na masce silnika zrobiłem białym olejem. Moim zdaniem fajnie wyszło. Zgodnie z sugestiami zwaszowałem lotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 1 Kwietnia 2014 Share Napisano 1 Kwietnia 2014 Masz przerób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 1 Kwietnia 2014 Share Napisano 1 Kwietnia 2014 F-104 miał masę malowań, które mnie interesują pod kątem modelarskim.a moze Dunczyka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 1 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2014 F-104 miał masę malowań, które mnie interesują pod kątem modelarskim.a moze Dunczyka? Już na to wpadłem. Właśnie kończę ,-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 1 Kwietnia 2014 Share Napisano 1 Kwietnia 2014 Ja meczylem sie z Drakenem podobnie "styranym". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 1 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2014 Wrzuć fote. Jak przerobiłes drakena na wersje rozpoznawcza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi