Hamilkar Napisano 12 Marca 2014 Share Napisano 12 Marca 2014 Czołem Waszmościom. Tomek - zdjęcia nie znalazłem i już nabierałem przekonania, że były przyspawane, ale w "Gun Power" jest taki rysunek ( na czerwono zaznaczyłem to o co Ci chyba chodzi ) : ( rysunek przekopiowano jednorazowo i tylko na potrzeby tej dyskusji ) to tylko rysunek i ile w nim prawdy, nie wiem. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 12 Marca 2014 Autor Share Napisano 12 Marca 2014 Dzieki Paweł ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Stig Napisano 12 Marca 2014 Share Napisano 12 Marca 2014 Tutaj proszę o opinie, czy ta szpara powinna tak być ? Odpowiedź na twoje pytanie: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/0b/Elefant_USAOM-003.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 12 Marca 2014 Autor Share Napisano 12 Marca 2014 Trzeba będzie to załatać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 16 Marca 2014 Share Napisano 16 Marca 2014 Witajcie. Tomek wysyłam Ci na e-maila, bardzo fajna "rzeczułkę" o Elefancie. Szczególnie strony od 45 do 51. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 16 Marca 2014 Autor Share Napisano 16 Marca 2014 Wielkie dzięki Ja juz sie zaopatrzylem w wydawnictwo Tank Power i Militaria Teraz krotka przerwa bo koncze Leoparda ( w końcu ) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 16 Marca 2014 Share Napisano 16 Marca 2014 Czołem. To jest lepsze - wyraźnie i przystępnie pokazuje różnice miedzy różnymi seriami produkcyjnymi. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 16 Marca 2014 Autor Share Napisano 16 Marca 2014 Jak wrócę z pracy to obczaje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 20 Marca 2014 Autor Share Napisano 20 Marca 2014 Mała aktualizacja Błotniki osłona z gasek no i friule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 20 Marca 2014 Autor Share Napisano 20 Marca 2014 Jeden bucik założony ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 20 Marca 2014 Share Napisano 20 Marca 2014 Wygląda coraz lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 22 Marca 2014 Share Napisano 22 Marca 2014 Teraz gęsi do miszungu - Domestos + Ocet ! Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 22 Marca 2014 Autor Share Napisano 22 Marca 2014 Nie mam warunków do takich eksperymentów, a ponoć niezbyt przyjemny zapach jest z tego. Zamierzam podziałać sprayem i olejami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Marca 2014 Share Napisano 22 Marca 2014 Ostatnie friulki pomalowałem Tamiya XF-84 Dark Iron i efekt mi się podoba. Możesz je zobaczyć w warsztacie Pz.I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 22 Marca 2014 Share Napisano 22 Marca 2014 Ostatnie friulki pomalowałem Tamiya XF-84 Dark Iron i efekt mi się podoba. Możesz je zobaczyć w warsztacie Pz.I. Ooo i to może dobry pomysł. Bazylms możesz rzucić fotkę jak wyglądały ? Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Marca 2014 Share Napisano 22 Marca 2014 Zajrzyj tutaj http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=87&t=39490&start=135 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 22 Marca 2014 Autor Share Napisano 22 Marca 2014 Ładnie wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 25 Marca 2014 Autor Share Napisano 25 Marca 2014 Jutro kolejna porcja fotek Friule w całości zostały złożone, kolejno wziąłem się za kompletowanie i montaż płyty silnika, na szczęście nie ma problemów z dopasowaniem i nadbudówka z płytą pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 26 Marca 2014 Autor Share Napisano 26 Marca 2014 Obiecane fotki Płyta silnika zamocowana na stale, a nadbudówka na razie na sucho. Teraz pora na działo i nadbudówke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 2 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2014 Dalszy etap prac Prace nad nadbudówką Tutaj już po zamontowaniu na stale i dodaniu kilku elementów Jeszcze pozostała lina i podpórka/uchwyt działa ( tak to się chyba nazywa ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 3 Kwietnia 2014 Share Napisano 3 Kwietnia 2014 Trochę szkoda, że nie wymieniłeś błotników, bo efekt byłby nieco lepszy, ale całokształt bardzo mnie się podoba. Szczególnie gęsi friulowskie dają radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 3 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2014 No szkoda, bo potem zorientowałem sie co źle zrobiłem, że mi nie pasowały, ale to nic Mam pytanie odnośnie kloca - czy można go pomalować kolorami kamuflażu, czy jednak drewniany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 3 Kwietnia 2014 Share Napisano 3 Kwietnia 2014 Kloc, lewar...etc w/g mnie kolory kamuflażu. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 3 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2014 Czyli mogę go na stale zalozyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 3 Kwietnia 2014 Share Napisano 3 Kwietnia 2014 Oczywizda, czyli jak najbardziej. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi