RH Napisano 7 Marca 2014 Share Napisano 7 Marca 2014 Pokraczny modelik wodnopłatowca z sił powietrznych "Adolfa" Jest nim samolot He-115 B-1 w barwach 1./KFIGr.406 z bazy Trondheim , z Norwegi 1942 Samolot ten brał udział w ataku na słynny konwój PQ-17 . Jako ciekawostka może być fakt że samolot ten posiadła pływaki o wzmocnionej konstrukcji ,przez co poza lądowaniem na wodzie ,mógł też to czynić to na lądzie oczywiście pokrytym śniegiem.Co nie bylo zbyt trudne jako ze te samoloty w większości operował w rejonach daleko północnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. Klasa Napisano 7 Marca 2014 Share Napisano 7 Marca 2014 Świetny model! Bardzo mi się podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedros Napisano 8 Marca 2014 Share Napisano 8 Marca 2014 RH jak zwykle model obłędny. Gratulacje kolejnej wyśmienitej produkcji. Jako miłośnik-amator samolotów z pod tego znaku mam pytanie - jakich kolorków użyłeś na kamuflaż? Bo to jest kamufaż morski, Am I right? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 8 Marca 2014 Share Napisano 8 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 8 Marca 2014 Share Napisano 8 Marca 2014 Nie moja skala , ale model bardzo ładny i rzadki temat. ___________________________________________________________________ Na warsztacie: AJ-37 Viggen - Heller 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 9 Marca 2014 Autor Share Napisano 9 Marca 2014 RH jak zwykle model obłędny. Gratulacje kolejnej wyśmienitej produkcji.Jako miłośnik-amator samolotów z pod tego znaku mam pytanie - jakich kolorków użyłeś na kamuflaż? Bo to jest kamufaż morski, Am I right? RLM 65 spód RLM72 góra RLM 73 góra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marin Napisano 10 Marca 2014 Share Napisano 10 Marca 2014 Bardzo ładny. Bardzo fajne zużycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedros Napisano 11 Marca 2014 Share Napisano 11 Marca 2014 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 11 Marca 2014 Share Napisano 11 Marca 2014 Model pierwsza klasa znakomicie wyszedł kamuflaż i zużycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi