niedzwiedzking Napisano 9 Marca 2014 Share Napisano 9 Marca 2014 Witam wszystkich.Ostatnio ukończyłem nową dioramę.Co wyszło oceńcie sami. Pozdrawiam Mirek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 9 Marca 2014 Share Napisano 9 Marca 2014 Co tu dużo pisać. Super Dioramka. Bardzo ciekawa scena, zrobiona ze smakiem i wdać że naprawdę się przyłożyłeś do wykonania. Błoto wygląda jak prawdziwe, super. Bardzo mi się podoba. Ps. jakiej firmy Figurasy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Marca 2014 Share Napisano 9 Marca 2014 Bardzo ładna scenka. Wsztsko się dobrze komponuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACER Napisano 9 Marca 2014 Share Napisano 9 Marca 2014 Im więcej szczegółów tym przyjemniej dla oka Bardzo fajny klimat na dioramce, wykonanie też super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 9 Marca 2014 Share Napisano 9 Marca 2014 Znakomita diorama, jedna z lepszych na forum według mnie Scenka "żyje", a model i figurki znakomicie wykonane. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 12 Marca 2014 Share Napisano 12 Marca 2014 chyba nic jej nie brakuje do ideału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 14 Marca 2014 Share Napisano 14 Marca 2014 Dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi