niedzwiedzking Napisano 9 Marca 2014 Napisano 9 Marca 2014 Witam wszystkich.Ostatnio ukończyłem nową dioramę.Co wyszło oceńcie sami. Pozdrawiam Mirek. Cytuj
dr.Watson Napisano 9 Marca 2014 Napisano 9 Marca 2014 Co tu dużo pisać. Super Dioramka. Bardzo ciekawa scena, zrobiona ze smakiem i wdać że naprawdę się przyłożyłeś do wykonania. Błoto wygląda jak prawdziwe, super. Bardzo mi się podoba. Ps. jakiej firmy Figurasy ? Cytuj
bazylms Napisano 9 Marca 2014 Napisano 9 Marca 2014 Bardzo ładna scenka. Wsztsko się dobrze komponuje. Cytuj
JACER Napisano 9 Marca 2014 Napisano 9 Marca 2014 Im więcej szczegółów tym przyjemniej dla oka Bardzo fajny klimat na dioramce, wykonanie też super. Cytuj
Desaxe Napisano 9 Marca 2014 Napisano 9 Marca 2014 Znakomita diorama, jedna z lepszych na forum według mnie Scenka "żyje", a model i figurki znakomicie wykonane. Gratulacje! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi