rycerz2005 Napisano 14 Marca 2014 Share Napisano 14 Marca 2014 cześć jestem nowy i chcę wam przedstawić moją ,,1brygadę pancerną im.bochaterów wesertplatte''ze zvezdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 14 Marca 2014 Share Napisano 14 Marca 2014 1) Shift się Koledze zaciął? 2) Czekam na zdjęcia - chętnie obejrzę, zwłaszcza że w temacie 1 BPanc nieco siedzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 14 Marca 2014 Share Napisano 14 Marca 2014 cześć jestem nowy i chcę wam przedstawić moją ,,1brygadę pancerną im.bochaterów wesertplatte''ze zvezdy Cześć, a gdzie ją można poznać? Ps. Ocena: 2- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid9712 Napisano 14 Marca 2014 Share Napisano 14 Marca 2014 Czekamy na galerię ale staraj się nie popełniać błędów ortograficznych. Daje po oczach. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rycerz2005 Napisano 15 Marca 2014 Autor Share Napisano 15 Marca 2014 sorry nie mogę wstawić zdjęć coś naciskam wklej wklej wklej no i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 15 Marca 2014 Share Napisano 15 Marca 2014 sorry nie mogę wstawić zdjęć coś naciskam wklej wklej wklej no i nic Bo nie wklejasz zdjęć z komputera, tylko przez hosting. Spróbuj Photobucketa - wygodny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi