Hamman Napisano 16 Marca 2014 Share Napisano 16 Marca 2014 Witam. Postanowiłem skleić Bell UH-1 "HUEY HOG". na chwilę obecną pomalowany jest prawie cały kadłub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 16 Marca 2014 Share Napisano 16 Marca 2014 No trochę strzał w kolano z tym malowaniem, bo z tym modelem to będziesz miał gimnastykowania ze sklejaniem i szpachlowaniem sporo. Malowanie to na sam koniec zostaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 16 Marca 2014 Autor Share Napisano 16 Marca 2014 Na razie jak mierzyłem części do siebie pasują całkiem dobrze . A czy ktoś posiada jakieś zdjęcia już sklejonego tego wiatraka w tej skali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 16 Marca 2014 Share Napisano 16 Marca 2014 Na pewno jest przynajmniej jedna galeria na forum. A do tego pasowania części na sucho to lepiej zawsze podchodzić z dystansem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 16 Marca 2014 Autor Share Napisano 16 Marca 2014 a to muszę jej poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukass Napisano 16 Marca 2014 Share Napisano 16 Marca 2014 O kolejny ciekawy model:-) ostatnio go skonczyłem ale w 1:72 ....będziesz go robił równocześnie z Apachem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 16 Marca 2014 Autor Share Napisano 16 Marca 2014 raczej postaram się najpierw zrobić UH-1 a Apacha później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 17 Marca 2014 Autor Share Napisano 17 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 18 Marca 2014 Autor Share Napisano 18 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 19 Marca 2014 Autor Share Napisano 19 Marca 2014 Oparcie prawie gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 20 Marca 2014 Autor Share Napisano 20 Marca 2014 Ubieranie pilotów w kolory wnętrze kabiny też nabiera swoich kształtów: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 24 Marca 2014 Autor Share Napisano 24 Marca 2014 Piloci gotowi na jakieś 65%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 24 Marca 2014 Share Napisano 24 Marca 2014 Nooo...ekipa debeściarska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 24 Marca 2014 Autor Share Napisano 24 Marca 2014 jeszcze będzie z nich "wojsko" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 12 Kwietnia 2014 Share Napisano 12 Kwietnia 2014 A czyścisz części z nadlewek/szwów? Bo na tych kukiełkach to widzę sporo pozostawiałeś i niestety to widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matee Napisano 31 Maja 2014 Share Napisano 31 Maja 2014 Też robię ten model (u mnie niektóre szyby były za małe i karabinki miały sporo nadlewek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 2 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2014 karabiny na pewno mają sporo nadlewek, jak jest z szybami to nie wiem, bo są jeszcze w ramkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi