Erni Napisano 28 Marca 2014 Share Napisano 28 Marca 2014 Model Dragona , dodałem friule i kilka blaszek ze złomu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Marca 2014 Share Napisano 28 Marca 2014 Większość malowania mi się pdoba. Zawieszenie, bambetle cacy. Jednak zrobienie kadłuba na styl "obtłuczony kaloryfer" mi osobiście nie leży. Umiejętności masz, tylko nie trafia w mój gust. Może gdyby jeszce kilka transparetnych warstw na ten szary to efekt jak dla mnie byłby chyba lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 28 Marca 2014 Share Napisano 28 Marca 2014 podoba się no i friule dodają mu wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 28 Marca 2014 Share Napisano 28 Marca 2014 fajnie wyszedł gratulacjie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriston Napisano 28 Marca 2014 Share Napisano 28 Marca 2014 Mi również model się podoba, "olinowanie" bambetli z tyłu fajne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 28 Marca 2014 Share Napisano 28 Marca 2014 Zwyczajowo - klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 28 Marca 2014 Share Napisano 28 Marca 2014 Bardzo dobry model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi