Erni Napisano 31 Marca 2014 Share Napisano 31 Marca 2014 Witajcie Moja ostatnia produkcja , właśnie zjechała ze stołu produkcyjnego. Model To Tamiya , dodatkowo lufa metalowa , i sporo własnych doróbek, typu instalacja , poprawione spawy itp. Malowanie syryjskie z lat 80. Jak sie podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 31 Marca 2014 Share Napisano 31 Marca 2014 Podoba mi się bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 31 Marca 2014 Share Napisano 31 Marca 2014 fajny, czysto zrobiony, z wyczuciem pobrudzony mnie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 1 Kwietnia 2014 Share Napisano 1 Kwietnia 2014 Ładny jest, miałem to napisać na pancerklinie ale tam ciągle ktoś usuwa moje posty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 4 Kwietnia 2014 Share Napisano 4 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi