konrad444 Napisano 16 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2014 Dzisiaj dokleiłem parę dupereli po lewej stronie: Z przodu dokleiłem osłony wizjerów Jeszcze wymieniłem uchwyty z tyłu pojazdu jednak na zdjęciach słabo widać bo są bardzo małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Kwietnia 2014 Share Napisano 16 Kwietnia 2014 Lecisz z tematem. NIestety współczesne pojazdy to nie moje klimaty ale popatrzeć zawsze można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 16 Kwietnia 2014 Share Napisano 16 Kwietnia 2014 Może z Reflectem wpasujecie sie z dwoma galeriami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 17 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2014 Przód dostał więcej biżuterii a mianowicie klaklson podpórki pod reflektory i antene oraz właz przedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 17 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2014 Dziś jeszcze jedna aktualizacja postępu prac zrobiłem układ wydechowy i prawie cały tył dokleiłem to pudło na środku i dwie anteny powoli zaczyna być widoczny koniec Zrobiłem jeszcze włazy tylko te trzy będą otwarte: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 21 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2014 Model już prawie na półmetku sklejania dziś zrobiłem uchwyty pod tą rurę na górze: Oraz jakieś małe uchwyciki na przodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 21 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2014 Dziś jeszcze udało mi się zrobić rzecz której obawiałem się najbardziej czyli narzędzi: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 21 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2014 Dziś mi się jakoś dobrze robi i zrobiłem anteny w pierwotnym zamyśle ta wysuwana miała być rozłożona jednak teraz widzę że było by wtedy zbyt naćkane: Jutro może uda mi się przykleić resztę detali jednak potem mała przerwa bo od środy zaczynają mi się egzaminy, a w weekend zamierzam pojechać na wystawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortez 77 Napisano 21 Kwietnia 2014 Share Napisano 21 Kwietnia 2014 będzie fajny model, aż prosi się o większą dioramkę, wiem żeś się uparł na polski pojazd, lecz ja widziałbym go na takiej historycznej dioramie na moście przyjaźni z innymi pojazdami w kolumnie . . . http://gdb.rferl.org/AF8937BA-957B-41D3-9F9B-90297220E0D1_mw800_mh600.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 28 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2014 Witam po małej przerwie. Nie udało mi się tak jak zakładałem już skończyć modelu jednak żeby nie było prace poszły do przodu wkleiłem peryskopy dokleiłem lampy osłony przednich szyb skleiłem obydwie połówki i dodałem tylną osłonę śruby. W bliższych planach mam już zrobienie kolejnego pojazdu w barwach polskich natomiast ZSU-23-4M Szilka mam już model i zamówioną waloryzacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 28 Kwietnia 2014 Share Napisano 28 Kwietnia 2014 Tych bocznych włazów nie dało sie jakoś "otworzyć" skalpelem? Szkoda zrobionego wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 28 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2014 Niestety nie jedynie te trzy na górze będą otwarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Kwietnia 2014 Share Napisano 28 Kwietnia 2014 Ładnie mu z tymi blachami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 29 Kwietnia 2014 Share Napisano 29 Kwietnia 2014 Fajnie to wygląda . Kawal dobrej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 29 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2014 Bazylmys zgodze się z tobą aż mi szkoda pokrywać go podkładem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 29 Kwietnia 2014 Super Moderator Share Napisano 29 Kwietnia 2014 Ładnie wszystko się trzyma - jestem tylko ciekawy jak wyjdzie malowanie (jest kilka zdjęć na których widać jak potraktowałeś plastik papierem/nożykiem). Trzymam kciuki! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 29 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2014 Reflect te miejsca powiny zniknąć po położeniu podkładu powino zniknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 29 Kwietnia 2014 Super Moderator Share Napisano 29 Kwietnia 2014 Cieszy mnie Twój optymizm :-) pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 29 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2014 Zakończyłem sklejanie btr teraz już malowanie. Jedyne co zostało to wykonanie dwóch kółek pod znaki priorytetu drogowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 29 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2014 Dorobiłem podstawkę pod znaczek przynależności z tyłu, gdyż nie mam informacji o tym z przodu gdyby ktoś coś o nim wiedział to proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 29 Kwietnia 2014 Share Napisano 29 Kwietnia 2014 Ładnie mu z tymi blaszkami. Szkoda ich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 30 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2014 Sklejanie wreszcie skończone tak prezentuje się całość przed podkładem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 30 Kwietnia 2014 Super Moderator Share Napisano 30 Kwietnia 2014 Gratuluję ukończenia budowy, będę śledził kolejny etap z zapartym tchem :-) Trzymam kciuki! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 30 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2014 Zaczynam działać z malowaniem jak na razie barwa podstawowa jest to medium green lekko stonowany dark earth. Jutro zacznę robić modulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berni Napisano 1 Maja 2014 Share Napisano 1 Maja 2014 Witam, fajnie Ci to wychodzi, miło popatrzeć, że tak młody człowiek popełnia takie wypasione modele... Brawo. Ten masz złożony kojarzy mi się z choinką, taką ze 3 miesiące po świętach... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi