mateusz19992000 Napisano 4 Maja 2014 Share Napisano 4 Maja 2014 A jak zrobiłeś błoto na tym BTR i Pz.IV ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 4 Maja 2014 Autor Share Napisano 4 Maja 2014 (edytowane) Na panzererze posmarwałem fixerem i następnie sypałem pigmenty na koniec zalałem fixerem tutaj na posmarowaną powierzchnie pigmenty "wbijałem" na wanie a przód i tyl To emalie od ak z aerografu Edytowane 4 Maja 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz19992000 Napisano 4 Maja 2014 Share Napisano 4 Maja 2014 Na BTR posmarowałeś powierzchnie także fixerem i wbijałeś pigmenty twardym pędzlem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 4 Maja 2014 Autor Share Napisano 4 Maja 2014 Tak ale pedzela uzywałem miękkiego i to było takie wklepywanie/wcieranie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 4 Maja 2014 Share Napisano 4 Maja 2014 Na panzererze posmarwałem fixerem i następnie sypałem pigmenty na koniec zalałam fixerem tutaj na posmarowaną powierzchnie pigmenty "wbijałem" na wanie a przód i tylTo emalie od ak z aerografu To ty jesteś kobietom????????????????????? dobra sory za to ale taki błąd zobaczyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 4 Maja 2014 Autor Share Napisano 4 Maja 2014 Aj jak mnie ten słownik w******a wszystko musi pozmieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Maja 2014 Share Napisano 4 Maja 2014 Aj jak mnie ten słownik w******a wszystko musi pozmieniać Niestety, to nie jest wina słownika - piszesz bardzo niechlujnie, mając gdzieś poprawną polszczyznę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 4 Maja 2014 Share Napisano 4 Maja 2014 Na panzererze posmarwałem fixerem i następnie sypałem pigmenty na koniec zalałam fixerem tutaj na posmarowaną powierzchnie pigmenty "wbijałem" na wanie a przód i tylTo emalie od ak z aerografu To ty jesteś kobietom????????????????????? dobra sory za to ale taki błąd zobaczyłem. Szkoda, że nie zobaczyłeś tego błędu Konrad - śledzę od początku, bardzo dobra robota, bardzo efektowny model Całe szczęście, że budujesz nieco staranniej, niż piszesz (rotpol ma trochę racji). Pracuj nad jednym i drugim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 4 Maja 2014 Autor Share Napisano 4 Maja 2014 To prawda niestety umysł bardziej ścisły niż humanistyczny, nigdy nie przepadałem za polskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Maja 2014 Share Napisano 4 Maja 2014 ''Wielkie umysły ścisłe" doskonale posługiwały się językiem ojczystym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Maja 2014 Share Napisano 4 Maja 2014 Aj jak mnie ten słownik w******a wszystko musi pozmieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 4 Maja 2014 Share Napisano 4 Maja 2014 Sory. Lubię rozpoczynać awantury ale co do modelu to on jest super. nic dodać nic ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 5 Maja 2014 Share Napisano 5 Maja 2014 Sory. Lubię rozpoczynać awantury ale co do modelu to on jest super. nic dodać nic ująć To popraw jeszcze angielski-"soRRy" Konrad- model bardzo udany. Brakuje mi trochę zdjęć szczegółów na zbliżeniach. Całość bardzo efektowna z brudzeniem/kurzeniem. Trochę te kwiatki burzą efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 6 Maja 2014 Autor Share Napisano 6 Maja 2014 Zapraszam do galerii: http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=68&t=43476 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi