mateusz19992000 Napisano 4 Maja 2014 Napisano 4 Maja 2014 A jak zrobiłeś błoto na tym BTR i Pz.IV ? Cytuj
konrad444 Napisano 4 Maja 2014 Autor Napisano 4 Maja 2014 (edytowane) Na panzererze posmarwałem fixerem i następnie sypałem pigmenty na koniec zalałem fixerem tutaj na posmarowaną powierzchnie pigmenty "wbijałem" na wanie a przód i tyl To emalie od ak z aerografu Edytowane 4 Maja 2014 przez Gość Cytuj
mateusz19992000 Napisano 4 Maja 2014 Napisano 4 Maja 2014 Na BTR posmarowałeś powierzchnie także fixerem i wbijałeś pigmenty twardym pędzlem?? Cytuj
konrad444 Napisano 4 Maja 2014 Autor Napisano 4 Maja 2014 Tak ale pedzela uzywałem miękkiego i to było takie wklepywanie/wcieranie Cytuj
Polski_Czołgista Napisano 4 Maja 2014 Napisano 4 Maja 2014 Na panzererze posmarwałem fixerem i następnie sypałem pigmenty na koniec zalałam fixerem tutaj na posmarowaną powierzchnie pigmenty "wbijałem" na wanie a przód i tylTo emalie od ak z aerografu To ty jesteś kobietom????????????????????? dobra sory za to ale taki błąd zobaczyłem. Cytuj
konrad444 Napisano 4 Maja 2014 Autor Napisano 4 Maja 2014 Aj jak mnie ten słownik w******a wszystko musi pozmieniać Cytuj
Gość Napisano 4 Maja 2014 Napisano 4 Maja 2014 Aj jak mnie ten słownik w******a wszystko musi pozmieniać Niestety, to nie jest wina słownika - piszesz bardzo niechlujnie, mając gdzieś poprawną polszczyznę!!! Cytuj
kubisz Napisano 4 Maja 2014 Napisano 4 Maja 2014 Na panzererze posmarwałem fixerem i następnie sypałem pigmenty na koniec zalałam fixerem tutaj na posmarowaną powierzchnie pigmenty "wbijałem" na wanie a przód i tylTo emalie od ak z aerografu To ty jesteś kobietom????????????????????? dobra sory za to ale taki błąd zobaczyłem. Szkoda, że nie zobaczyłeś tego błędu Konrad - śledzę od początku, bardzo dobra robota, bardzo efektowny model Całe szczęście, że budujesz nieco staranniej, niż piszesz (rotpol ma trochę racji). Pracuj nad jednym i drugim Cytuj
konrad444 Napisano 4 Maja 2014 Autor Napisano 4 Maja 2014 To prawda niestety umysł bardziej ścisły niż humanistyczny, nigdy nie przepadałem za polskim Cytuj
Gość Napisano 4 Maja 2014 Napisano 4 Maja 2014 ''Wielkie umysły ścisłe" doskonale posługiwały się językiem ojczystym! Cytuj
Gość Napisano 4 Maja 2014 Napisano 4 Maja 2014 Aj jak mnie ten słownik w******a wszystko musi pozmieniać Cytuj
Polski_Czołgista Napisano 4 Maja 2014 Napisano 4 Maja 2014 Sory. Lubię rozpoczynać awantury ale co do modelu to on jest super. nic dodać nic ująć Cytuj
makinen Napisano 5 Maja 2014 Napisano 5 Maja 2014 Sory. Lubię rozpoczynać awantury ale co do modelu to on jest super. nic dodać nic ująć To popraw jeszcze angielski-"soRRy" Konrad- model bardzo udany. Brakuje mi trochę zdjęć szczegółów na zbliżeniach. Całość bardzo efektowna z brudzeniem/kurzeniem. Trochę te kwiatki burzą efekt Cytuj
konrad444 Napisano 6 Maja 2014 Autor Napisano 6 Maja 2014 Zapraszam do galerii: http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=68&t=43476 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi