dr.Watson Napisano 8 Kwietnia 2014 Share Napisano 8 Kwietnia 2014 Witam, po wyróżnieniu we Wrocławiu, mogę ze spokojem wystawić takie cudo Dioramkę zrobiłem, bo miałem ochotę na coś zupełnie innego niż zazwyczaj. Challenger 2 to Tamka, część figurek to Legend i Black Dog, palma to pień z żywicy, liście papierowe kokosy sam dorabiałem i te "włosy" firma jakaś CHRL Dioramka miała na celu wnieść coś innego na wystawę i się udało. Uśmiechy zwiedzających bezcenne Podejście miałem Luźne do tematu, więc nie ma ona nic wspólnego z jakąkolwiek merytoryką. Zapraszam do Krytyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordrene Napisano 8 Kwietnia 2014 Share Napisano 8 Kwietnia 2014 mozna o wieksze zdjecie prosic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 8 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2014 Wstawię później...ale jeszcze dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 8 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2014 (edytowane) Ok, tutaj w innej Formie. mam nadzieję że zadziała. Ps.przepraszam że temat za tematem :( Edytowane 8 Kwietnia 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 8 Kwietnia 2014 Share Napisano 8 Kwietnia 2014 (edytowane) pomysł.....powiedzmy lekko skandalizujący. Z tych rzucających się w oczy. Wykonanie przeciętne. To znaczy sprawne w miarę warsztatowo, ale kompozycyjne jest burdel ,-)))) Edytowane 8 Kwietnia 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortez 77 Napisano 8 Kwietnia 2014 Share Napisano 8 Kwietnia 2014 witam serdecznie, jeśli mogę się podzielić moją opinią, wybrałeś sobie fajny temat, widzę figurki legenda, black doga i innych firm . . . niestety wykonanie nie jest rewelacyjne, jeśli ktoś się porywa na figurkę nagiej kobiety to dobrze by miał umiejętności wykonania jej w sposób atrakcyjny, mam na myśli malowanie, rozumiem że cieniowanie ludzkiej skóry nie należy do łatwych rzeczy, oraz wykonanie fajnych rysów twarzy też nie jest łatwe w 35 tce, ale wiem z drugiej strony ile zainwestowałeś w same figurki, bo też się do nich przymierzam i zasługują na lepsze wykonanie . . . czerwony czołg mnie nie przekonał . . . . szkoda bo mogła być fajna dioramka, gdzieś z kawałkiem bazy wojskowej, widziałem nawet taki program na Discovery jak panie z brytyjskiej armii w charytatywnych celach pozwoliły zrobić sobie kilka fotek do militarnego kalendarza . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 8 Kwietnia 2014 Share Napisano 8 Kwietnia 2014 ... jeśli ktoś się porywa na figurkę nagiej kobiety to dobrze by miał umiejętności wykonania jej w sposób atrakcyjny... Ooo. Dokładnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 8 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2014 (edytowane) Na fotach ze zbliżeń, fakt Panie wyglądają śmiesznie. Patrząc na Dioramkę "na żywo" wyglądają lepiej, o wiele lepiej niż na fotach. A czołg jest RÓŻOWY. Dokładnie Fluorescsnt PINK. A po któreś tam, umie się czy nie, w końcu trzeba się porwać by się nauczyć czyż nie Ludzie przecież z każdym modelem jest lepiej, nie można przecież wychodzić z założenia, nie będę robił figurek bo nie umiem ich dobrze malować. Wręcz przeciwnie, trzeba robić by się nauczyć. A z Twojego tekstu wynika że w ogóle nie powinienem się brać za Kobietki. Absolutnie uważam nie masz racji. Edytowane 8 Kwietnia 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortez 77 Napisano 8 Kwietnia 2014 Share Napisano 8 Kwietnia 2014 oczywiście że tak, chociaż skoro twój czołg jest różowy, to coś jest nie tak z ustawieniami mojego monitora . . . jeśli chodzi o queen beach legenda przymierzałem się do zakupu tej pani już dwukrotnie, bo mam fajny pomysł na dioramkę z jej udziałem, lecz zdaję sobie sprawę że atrakcyjne wykonanie tej pani nie należy do rzeczy łatwych więc leży w szafie a ja szlifuję swoje umiejętności, bym mógł ją poprawnie wykonać . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 8 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2014 Ja jak podkręcę swoje umiejętności,to kupię je ponownie, bo fajne sceny można Robić. Kolor jest bardzo różowy. Gunze H99 nazwa Fluorescent Pink. przy słabym świetle farba bardzo świeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACER Napisano 8 Kwietnia 2014 Share Napisano 8 Kwietnia 2014 Widziałem na żywo we Wrocławiu! Bardzo fajny pomysł! Na stole (na wystawie), wśród samych "poważnych" dioram i winietek scenka przyciągała oko Najfajniejsze jest w tym, luźne podejście do tematu. Gratulacje ślę właśnie z tego powodu Wydaje mi się, że przy takim pomyśle wykonanie stało na drugim miejscu. p.s. mi się ta graciarnia na środku podoba ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 8 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2014 ha ha JACER, tak jak mówisz. Choć na żywo wygląda lepiej, to patrząc na foty o mało się nie przewróciłem tyle błędów i baboli. Muszę być dokładniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 18 Września 2014 Share Napisano 18 Września 2014 Świetna dioramka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 10 Października 2014 Share Napisano 10 Października 2014 Rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hemi303 Napisano 11 Października 2014 Share Napisano 11 Października 2014 Ha ha ha ha. Fajne, coś innego. Chętnie zobaczyłbym ją na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasiek02 Napisano 30 Listopada 2014 Share Napisano 30 Listopada 2014 Gdzie pan dr. kupił figurki black dog'a i legend? w polsce, czy gdzieś za granicą? Pozdrawiam jasiek02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 13 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2014 W Polsce w sklepie internetowym JadarHobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasiek02 Napisano 13 Grudnia 2014 Share Napisano 13 Grudnia 2014 dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi