Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 4 Lutego 2021 Super Moderator Share Napisano 4 Lutego 2021 W dniu 19.01.2021 o 17:15, myszaty napisał: Zdjęcie wygląda jak reklama Revella ...ale dokumentacji postępów jak nie było tak nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zuchovski Napisano 5 Lutego 2021 Autor Share Napisano 5 Lutego 2021 Instagram vlog Sorry za zaniedbanie tutaj na forum, ale zaczalem robic wiecej video niz zdjec i jest mi duzo latwiej publikowac na instagramie, podaje linka do mojego kanalu na ktorym regularnie postuje postep z budowy Chavyard Zapraszam , a jak znajde wiecej czasu to postaram sie tutaj dodac kilka zdjec tez Pozdrawiam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 7 Lutego 2021 Share Napisano 7 Lutego 2021 Zaczynam się poważnie zastanawiać czy jednak nie wejść w te media...☹ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zuchovski Napisano 10 Lutego 2021 Autor Share Napisano 10 Lutego 2021 W dniu 7.02.2021 o 18:27, myszaty napisał: Zaczynam się poważnie zastanawiać czy jednak nie wejść w te media...☹ Masz na mysli instagram? Osobiscie uwazam, ze to spoko medium, dostepne dla wszystkich, bardzo interaktywne - polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 10 Lutego 2021 Share Napisano 10 Lutego 2021 Sorry za offtop, po prostu nie mam ani insta, ani fejsa...a widzę że spora część modelarzy pokazuje tam swoje modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi