kashato Napisano 20 Lipca 2014 Autor Share Napisano 20 Lipca 2014 Dzięki! Folia z głośników będzie zdjęta, zostanie obramówka jak na boczkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 20 Lipca 2014 Share Napisano 20 Lipca 2014 Jakoś nie mam przekonania do tej folii. Wiem, że wielu kolegów jej używa i to z niezłym skutkiem (jak widać w tym wątku ) Czekam na dalszy ciąg warsztatu, bo nabiera rozpędu ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashato Napisano 21 Lipca 2014 Autor Share Napisano 21 Lipca 2014 Dlaczego nie masz przekonania? Mam jeszcze KA-Models oraz T2M. Tę pierwszą testowałem - nie umywa się do BMF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashato Napisano 21 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2014 Witajcie! Postanowiłem trochę się wziąć i podbić mój wątek, bo każdy ostatnio działa i to w niezłym stylu. Dziś usiadłem na chwilę i udało mi się zrobić parę rzeczy: Oczka. Prysnąć smokiem? Uszczelki wokół szyb Uszczelki wokół lamp - trudno to uchwycić. Weathering. A na koniec pytanie - mini sonda Jaki kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drozdek Napisano 21 Sierpnia 2014 Share Napisano 21 Sierpnia 2014 Obowiązkowo niebieski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 21 Sierpnia 2014 Share Napisano 21 Sierpnia 2014 Witaj. Światełka bym zostawił tak jak są . Jak zrobiłeś uszczelki? Wyglądają bardzo ładnie. Co do nyski... to moim zdaniem pomarańcz na czarnej feldze i przyciemnione lampy wyglądałby kozacko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashato Napisano 21 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2014 Pomarańczy już aż nadto, więc zostaje mięta i kobalt. Chyba miętka i żółte lampy… Uszczelki robione jednym pociągnięciem, od ręki, markerem XF-1 Tamki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hajdziu Napisano 21 Sierpnia 2014 Share Napisano 21 Sierpnia 2014 Maskowałeś czy masz taką pewną rękę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashato Napisano 21 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2014 Jeśli chodzi o szyby - maski. Jeśli chodzi o przednie klosze - od ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 21 Sierpnia 2014 Share Napisano 21 Sierpnia 2014 Skoro nie orange no to pierwszy z prawej na białej feldze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 21 Sierpnia 2014 Share Napisano 21 Sierpnia 2014 Obowiązkowo niebieski! Popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamuss Napisano 22 Sierpnia 2014 Share Napisano 22 Sierpnia 2014 Moje typy w kolejności: 1. Niebieski 2. Zielony 3. Czerwony Pomarańcz zdecydowanie nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 22 Sierpnia 2014 Share Napisano 22 Sierpnia 2014 Skoro nie orange no to pierwszy z prawej na białej feldze . Z LEWEJ! przepraszam za pomyłke XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 22 Sierpnia 2014 Share Napisano 22 Sierpnia 2014 Chciałem się zapytać co to za masa co masz przyklejoną do szyby? Kolor niebieski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashato Napisano 22 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2014 Prawdopodobnie będzie tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drozdek Napisano 22 Sierpnia 2014 Share Napisano 22 Sierpnia 2014 Nie zbezczeszczaj tego autka, proszę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashato Napisano 23 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2014 Teaser: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 24 Sierpnia 2014 Share Napisano 24 Sierpnia 2014 Dżapańska tablica obowiązkowo . Zderzak niezły agresor . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashato Napisano 24 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2014 Będzie Zderzak też mi się bardzo podoba, fajnie, że auto tak wygląda w serii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashato Napisano 24 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2014 Fotki z malowania kasty Spojlerek schnie Chłodnica Przepalenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 24 Sierpnia 2014 Share Napisano 24 Sierpnia 2014 Dobry wydech . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 25 Sierpnia 2014 Share Napisano 25 Sierpnia 2014 To przypalenie wydechu to Alclad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashato Napisano 26 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2014 Nie, przepalenie to Tamiya http://www.modelcars.com/model-kit/tamiya-weathering-master-d-set.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 26 Sierpnia 2014 Share Napisano 26 Sierpnia 2014 Czyli upaprane proszkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashato Napisano 26 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2014 Wysmarowane W zestawie jest aplikator - z jednej strony pędzelek by pozostawiać drobinki a z drugiej taka gąbeczka do cieni jakich uzywają kobiety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi