tombie01 Napisano 12 Stycznia 2016 Share Napisano 12 Stycznia 2016 I teraz taka nocka wypada?? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk tak 16 stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 12 Stycznia 2016 Share Napisano 12 Stycznia 2016 A miejsce sie znajdzie gdyby co?? W sumie mam rzut beretem do Was, Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 12 Stycznia 2016 Share Napisano 12 Stycznia 2016 A miejsce sie znajdzie gdyby co?? W sumie mam rzut beretem do Was, Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Gazownicza 21A, 43-300 Bielsko-Biała samo centrum bielska obok centrum 'sfera' wjazd od ulicy podwale - gdybyś chciał wpaść to pisz PW to cię naprowadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 12 Stycznia 2016 Share Napisano 12 Stycznia 2016 No z przyjnoscia wpadnę, obgadał temat małżonka, cza bedzie swoje wysłuchać hehe "w nocy na modelarnie buahahaha", jak kojarzę to gdzie koło PKP dworca?? Czyli co brać cały majdan do bagażnika, modele kompresor narzędzia i wiśta wio! Z tym ze ja będę napewno na noc, 21 lekko wieczorem, czyli do 3 można siedzieć Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 12 Stycznia 2016 Share Napisano 12 Stycznia 2016 kompresory mamy - nie trza - jak wolisz swój aerek to bodej, ... reszta to fajna atmosfera i dyskusje chyba nie rozstrzygnięte - klimat bardzo fajny - zapraszamy (swój warsztat każdy zabiera tylko kwestia dojazdu parking z tyłu sklepu nie wiem czy trafisz jak się zdecydujesz to pisz to pomogę dojechać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 12 Stycznia 2016 Share Napisano 12 Stycznia 2016 Napewno dam znać ,a dojazd na Google maps obadam, dokładny. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 30 Stycznia 2016 Share Napisano 30 Stycznia 2016 Witam Kolejna nocka wypada 06.02.2016 r. Serdecznie wszystkich zapraszam. Pozdrawiam Wojciech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 30 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2016 Bedem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 30 Stycznia 2016 Share Napisano 30 Stycznia 2016 Ja również się wybieram - ale życie jest nieprzewidywalne więc nie będę potwierdzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 30 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2016 TReS będziesz też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Claudiuss Napisano 30 Stycznia 2016 Share Napisano 30 Stycznia 2016 Obowiązkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 30 Stycznia 2016 Share Napisano 30 Stycznia 2016 Witam, a właśnie szukałem info na stronie sklepu czy juz coś wiadomo na temat kolejnej nocki. Nie mam auta teraz :płacze: choć zawsze pozostaje PKP by sie do Was dokulać Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 31 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2016 Z dworca Cię już ktoś może odebrać jak chcesz. A tutaj masz kalendarz wydarzeń w strefie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 31 Stycznia 2016 Share Napisano 31 Stycznia 2016 No jak pamietam to z dworca rzut beretem, przez tory przelece, skok przez siatę,i juz jestem, plan taki że będe, tylko tym razem przyjade wczesniej, i tak długo nie bede siedział, bo nie mam czym wrócic póżniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 2 Lutego 2016 Share Napisano 2 Lutego 2016 to niezłe wyzwanie zwłaszcza z warsztatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 3 Lutego 2016 Share Napisano 3 Lutego 2016 ee tam, pantera staneła w miejscu i czeka na malowanie, teraz mecze Gaz-MM ze Zvezda wiec szlifowanie samo jak narazie, wiec do kieszeni się spakuje, silnik (bo bym chciał fakture odlewu na bloku zrobić), rama bo jest szew na całej długości, wiec pedzel ,szpachla w płynie i kawałek gabki sciernej z Tamki. w lewej kieszeni kurtki mi sie zmieści wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 5 Lutego 2016 Autor Share Napisano 5 Lutego 2016 W sumie narzędzi to mamy pod dostatkiem więc coś Ci pożyczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 5 Lutego 2016 Share Napisano 5 Lutego 2016 Relax Panowie , pytanie mam inne od której Wy tam urzędujecie?? Jutro mam dzień taty, cały dzień ze swoim dzieciakiem, wiec sie zjawie bardziej na klachy niż modelowanie,ale za to ze swoim pierworodnym, ino że popołudniu by my przyjechali, samochód cudem się naprawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 6 Lutego 2016 Share Napisano 6 Lutego 2016 ciężko powiedzieć z reguły trzyma nas robota albo tak jak Ciebie dzieciaki, ja mam taki plan że swoje pociechy chcę wysłać do znajomych na 2h i wtedy będę o 15:30, jeśli mi się to nie uda to będę niestety ok 17:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 6 Lutego 2016 Autor Share Napisano 6 Lutego 2016 Klaudiusz będzie pewnie już koło 14:] Ja z Pawłem przyjadę koło 16.30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 22 Lutego 2016 Share Napisano 22 Lutego 2016 Witam Następna nocka będzie 19 marca. Serdecznie wszystkich zapraszamy. Pozdrawiam Wojciech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 22 Lutego 2016 Share Napisano 22 Lutego 2016 O po Bytomiu będzie o czym gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 23 Lutego 2016 Autor Share Napisano 23 Lutego 2016 Oj będzie będzie. Komentarze będą cudowne jak co roku:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Claudiuss Napisano 11 Marca 2016 Share Napisano 11 Marca 2016 Opowieści to w piątek, na warsztatach Na nocce pracujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 15 Marca 2016 Share Napisano 15 Marca 2016 Opowieści to w piątek, na warsztatach Na nocce pracujemy masz na myśli pracę nad nobilitacją nagrodzonych na Bytomiu? Nocka 19 marca - w ramach przypomnienia - obecność obowiązkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi