erolo2000 Napisano 23 Kwietnia 2014 Share Napisano 23 Kwietnia 2014 Witajcie kolejny juz raz. Zachęcony pozytywnymi opiniami w temacie P. III F chciałem przedstawić mój ostatni "Wykon" z tego miesiąca .Model Ruski ,ale wypraski bomba jak na ta skalę. Kolega skala72 mnie natchnął i kupiłem bo brakowało mi wersji D w kolekcji Dodam ,że można go było składać a nie koniecznie kleić - wybrałem jednak tą drugą opcję w myśl co sklejone to i nie odpadnie Przydział nieznany - Koniec lata 1943 gdzieś tam w Ruskach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 23 Kwietnia 2014 Share Napisano 23 Kwietnia 2014 Supeł, tylko ten srebrny lewarek, ale ... . Mam nadzieję, że nie zawiodłeś się na modelu, a gąski same się układają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 23 Kwietnia 2014 Share Napisano 23 Kwietnia 2014 Erolo! Rób, że chłopie zdjęcia na innym JEDNOLITYM tle. Proszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 23 Kwietnia 2014 Share Napisano 23 Kwietnia 2014 Daj spokój, wszystko widać jak ta lala, nie róbmy z modelu sesji zdjęciowej Rubik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 23 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2014 Dzięki kolego . Fakt za czysty trza go troszkę upaprać - zrobi się..a z tymi gąskami to niby ok jeśli chodzi o układanie ja odciąłem z kól te ich mocowania i je kleiłem super glue do kól a tak wogóle to sie jedna złamała , udało się skleić - ujdzie w tłumie. Fakt to moje tło niektórych potrafi wkurzyć sorki hehe...sesja Rubik - dobre ..Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Kwietnia 2014 Share Napisano 24 Kwietnia 2014 Chyba sobie wziąłeś cześć rad do serca, bo ostatnie modele są juz dużo lepiej zrobione. Do gąsienic kup sobie farbę Tamiya XF -84 Dark Iron. Ładny efekt daje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 24 Kwietnia 2014 Share Napisano 24 Kwietnia 2014 No Pantera wyszła bardzo fajnie. Czas by wejść na wyższy poziom Przy następnych modelach staraj się wymienić uchwyty na wykonane własnoręcznie z cienkiego drutu, poprawia to wygląd modelu. Siatki na wlotach powietrza do silnika też by fajnie wyglądały. Cieszy fakt kolejny modelarz z Krakowa bawi się pancerką w 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sickboy69 Napisano 24 Kwietnia 2014 Share Napisano 24 Kwietnia 2014 Jest progres! Lewarek bym przemalował na "żółto" i dopieścił gęsi ale widać już światełko w tunelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 24 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2014 Dzięki Ziomalu . 16h robotki nie poszło na marne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 27 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2014 Poprawiony lewarek Panowie i to na tyle jeśli chodzi o ten model. Lepiej , realniej teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi