Marcin M. Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 (edited) Mam nadzieję, że mój pierwszy złomek Wam się spodoba. Warsztat. Pozdrawiam, Marcin Edited December 16, 2017 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polski_Czołgista Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 To nie moje klimaty alw wg. mnie musisz dodać troszke rdzy na felgi bo są zbyt 'nowe' w porównaniu do reszty. Takto jest chyba ładnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sushi79 Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 klimat w ogóle nie mój tzn. rdza i te brudzenie, zgodzę się z kolego wyżej co do felg-dla mnie trochę wyglądają jak plastikowe..a ogólnie model nadaje sie dla chłopaków z Auto-reaktywacja na Discovery Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polski_Czołgista Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 klimat w ogóle nie mój tzn. rdza i te brudzenie, zgodzę się z kolego wyżej co do felg-dla mnie trochę wyglądają jak plastikowe..a ogólnie model nadaje sie dla chłopaków z Auto-reaktywacja na Discovery z auto reaktywacją to racja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterJanek Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 Cześć, złomek wyszedł bardzo fajny ale jednak brak zderzaków bardzo dużo odbiera wyglądu tej impalce. Oglądnąłem teraz sporo fotek zwraczonych tych wozów w o wiele gorszym stanie niż ten i jednak wszystkie o dziwo mają zderzaki. Bardzo by było fajnie jakbyś dodał chociażby obity i cały zardzewiały ten jeden czy dwa zderzaki bo naprawdę będzie to wyglądać o niebo lepiej. Są nawet zwraczone modele impalki A poza tym to wszystko wyszło bardzo ładnie, gratulacje za wytrwałość w pracach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RapToWny Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 Fajny model. Wżery wyszły ok. Bardzo podoba mi się przód- brak szkiełek i pogięte elementy. Od siebie jedyne co bym dodał to tylko jakieś elementy wozu na podstawce, które poodpadały . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikemc Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 Witam. Śledzę wątek z zainteresowaniem. Brudzenie i męczenie autka wyszło bardzo fajnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misioptys Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 Fajny, bardzo fajny Oczywiscie nie bity i oryginalny przebieg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin M. Posted April 25, 2014 Author Share Posted April 25, 2014 Dziękuję koledzy za miłe komentarze! Co do Waszych uwag - felg nie zamierzałem rdzawić, wash (podwójnie nakładany) moim zdaniem wystarczy, by pokazać duże zużycie. Poza tym model przedstawia wóz "na chodzie", a nie zwraczony, więc felgi nie miały czasu rdzewieć. a ogólnie model nadaje sie dla chłopaków z Auto-reaktywacja na Discovery Podejrzewam, że nawet oni nie daliby rady MasterJanek, w tej wersji ani z przodu, ani z tyłu, zderzaka nie ma - wóz musi być lekki, a kierowca ma się kurde ścigać a nie uważać na ozdoby . Na zdjęciach w Twoim poście, same wersje stock. W moim modelu zderzaki były dokładnie takie same, tak samo gril i reflektory. Ale widzę, że kolor dobrałem dobry. Pozdrawiam, Marcin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maniekx6 Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 model miodzio mi się podoba super wykończony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koju99 Posted April 28, 2014 Share Posted April 28, 2014 klimat w ogóle nie mój tzn. rdza i te brudzenie, zgodzę się z kolego wyżej co do felg-dla mnie trochę wyglądają jak plastikowe..a ogólnie model nadaje sie dla chłopaków z Auto-reaktywacja na Discovery Albo do poTURBOwanych... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadzior Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 Jest dobrze, mi się podoba Dużo pali jak na chodzie? ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaatzs Posted May 13, 2014 Share Posted May 13, 2014 Moje pierwsze skojarzenia: Łapka w górę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts