Hamman Napisano 17 Maja 2014 Share Napisano 17 Maja 2014 AH-64A GRAY CAMO - jest to moja pierwsza galeria jak i pierwszy model sklejony po okresie około 10 lat. Na pewno nie jest on doskonały ale myślę że jakiś całkiem do kitu też nie. Z resztą sami to ocenicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 17 Maja 2014 Share Napisano 17 Maja 2014 W warsztacie kilka porad dostałeś i myślę, że wiesz czego nie robić przy kolejnych modelach. Przy zestawach takich jak ten od szpachli i pilników się nie ucieknie. Malowanie pędzlem - nie moja działka, ale polecam Ci odłożenie paru złotych i kupno aerografu i kompresora. Nie trzeba wydawać nie wiadomo jakich pieniędzy, żeby mieć dobry sprzęt. A zmiana na korzyść będzie duża, sam się przekonasz. Brakuje kilku części, trochę detali pomalowanych jakby nie tak, jak trzeba (wycieraczki nie powinny być czarne?), ale nie piszę tego żeby Cię tu potępiać czy żebyś miał się zrazić. Pośpiech to nie tutaj, choć ja wiem, że im bliżej końca tym bardziej kusi. Powrót do hobby z młodych lat to fajna sprawa. Większość tutaj tak zaczynała. Fajnie, że się chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 17 Maja 2014 Autor Share Napisano 17 Maja 2014 wiem dokładnie już czego nie robić przy kolejnych modelach, uwagami przyjmuję i są nauką na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 10 Lipca 2014 Autor Share Napisano 10 Lipca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 11 Lipca 2014 Share Napisano 11 Lipca 2014 szpachlowanie i szlifowanie się kłania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 11 Lipca 2014 Autor Share Napisano 11 Lipca 2014 tak wiem przy tym modelu tego nie było :( przyznaję się bez bicia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 11 Lipca 2014 Share Napisano 11 Lipca 2014 Wszystko zostało juz powiedziane. Pracuj dalej a będzie coraz lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi