Reez Napisano 17 Maja 2014 Share Napisano 17 Maja 2014 Witam, Chciałbym przedstawić mój ostatnio model. Składał się bardzo przyjemnie (mój pierwszy model Tamiyi), polecam wszystkim. Pierwszy raz malowałem także aerografem i zacząłem zdobywać cenne doświadczenie z tym urządzeniem. Farby to Vallejo Air, głównie German Army rozrabiane z bielą. Szmatka jak i wydech w rzeczywistości tak się nie świeci (wina oświelenia) Mam nadzieję, że znajdzie się kilka osób, którym się spodoba bo ja osobiście jestem zadowolony. Pozdrawiam i zachęcam do oglądania i komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Stig Napisano 17 Maja 2014 Share Napisano 17 Maja 2014 Bardzo fajnie wyszedł.Fajne brudzenie. Ale mam kilka uwag: - Gąsienice powinieneś przetrzeć metalizerem. - Ta niebieska woda we wiaderku,wygląda jak farba by tam była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reez Napisano 17 Maja 2014 Autor Share Napisano 17 Maja 2014 Witam, Dzięki za pierwszy komentarz. Cieszę się, że się podoba. Metalizera właśnie nie posiadam żadnego. Dlatego tylko farbe gun metala dostały. Co do wiaterka to faktycznie jest tam farba I jest to dokładnie ten gun metal od gąsienic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Maja 2014 Share Napisano 17 Maja 2014 Nie jest źle, ale troszkę brak konsekwencji w brudzeniu. Np. koła tylne ufajdane w całości a tył czyściutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 17 Maja 2014 Share Napisano 17 Maja 2014 Metalizera właśnie nie posiadam żadnego. ee tam , wystarczy ołówek , nawet łatwiej się go aplikuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi