wuwumaster Napisano 30 Grudnia 2008 Share Napisano 30 Grudnia 2008 A skoro to test, to nie mogę się właściwego zestawu doczekać... w właściwym pewnie nie będzie drucików imitujących przewody ani rurki imitującej silnik - będą działające miniaturowe instalacje i działający malutki silnik a pod fotelem petarda - jak by ktoś chciał go pincetą katapultować a na serio - model kapitalny chylę czoła z uznaniem że chciało ci się tyle czasu i pracy przeznaczyć na Mastercrafta - to jest to co najbardziej cenie w modelarstwie, gdy model jest dziełem modelarza a nie tylko ładnie złożonym zestawem, słowem RISPEKT czekam z niecierpliwością na relację z dalszych prac POZDRAWIAM!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damiano82 Napisano 1 Marca 2009 Autor Share Napisano 1 Marca 2009 Witam, Część ogonowa gotowa w 95%. Pozdrawiam Damian Biwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damiano82 Napisano 3 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2009 Witam, Mały update warsztatu... Pozdrawiam Damian Biwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrPilot Napisano 3 Kwietnia 2009 Share Napisano 3 Kwietnia 2009 Jestem pod wielkim wrażeniem co potrafisz zrobić z tym modelem a szczególnie w tej skali. Ale chciałbym ci powiedzieć , że główne wnęki podwozia są za płytkie i nie masz wyciętych ich do góry. gdzie w Kadłubie chowa się dalsza częsć podwozia i opony. Ale po za tym jestem naparwdę pod wielkim wrażeniem. Oby tak dalej, a napewno zdobedędziesz wielki sukces. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 3 Kwietnia 2009 Share Napisano 3 Kwietnia 2009 Dużo pracy i detali to robi wrażenie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinfire Napisano 3 Kwietnia 2009 Share Napisano 3 Kwietnia 2009 miguś porozcinany fajnie wygląda, przypomina mi niektóre egzemplarze z Dęblina pracy sporo, w szczegóły typu wnęki nie wnikam, bo aż tyle w tym temacie nie łyknąłem jeszcze wiedzy, niemniej jednak, modelik będzie na pewno luksik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turecki Napisano 4 Kwietnia 2009 Share Napisano 4 Kwietnia 2009 Damian...normalnie nie myslales nad rozpedzeniem w domu własnych Lotniczych Zakładow Remontowych hehehe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi