Karol_Max Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 Witam! Chciał bym pokazać wam mój już piąty model samochodu. Jest to zestaw który nabyłem jakiś czas temu od kolegi MartiniOCP, kto śledził wątek wie, jak to z nim był W trakcie prac okazało się jednak że ma jeden spory defekt, a mianowicie deskę rozdzielczą odlaną do połowy, musiałem zrobić sam ale wyszło na szczęście ładnie. Z dodatków odemnie jest jeszcze nasza żółta tablica Wszelkie słowa krytyki mile widziane, muszę wiedzieć co poprawiać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koju99 Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 Pokazowa robota Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_GroverTV Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 Super Bardzo mi się podoba. I to Ferrari obok... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misioptys Posted May 29, 2014 Share Posted May 29, 2014 Zielona zabka Fajny, bardzo sie podoba! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator Reflect Posted May 29, 2014 Super Moderator Share Posted May 29, 2014 Piękny kolor wybrałeś! Bardzo ładnie zbudowany model! Gratuluje! pozdrawiam Christian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadzior Posted May 29, 2014 Share Posted May 29, 2014 Jestem tego samego zadnia co koledzy wyżej. Przydałoby się tylko trochę zdjęć wnętrza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted May 30, 2014 Share Posted May 30, 2014 Umieściłeś zdjęcia w złym dziale. powinny trafić na "Plac Zabaw" do wątku "Jakim pojazdem śmigacie". A tak to bałagan się robi.... Gratuluję fury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karol_Max Posted June 1, 2014 Author Share Posted June 1, 2014 Bardzo mi miło, że się podoba, od razu chce się kleić więcej Zdjęcia wnętrza mogę podrzucić w czwartek dopiero. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bahamut24 Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 Jak wykonałeś żółte tablice? To jest kalkomania czy druk na zwykłej kartce? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karol_Max Posted June 2, 2014 Author Share Posted June 2, 2014 Jest to żółta tablica angielska z jakiegoś tam zestawu, na to nakleiłem odpowiednie litery i cyfry z innych kalkomanii żółtych tablic, a samochodzik namalowałem sam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppu Posted June 23, 2014 Share Posted June 23, 2014 wspaniała robota i piekny model - jedyne co mi się rzuca w oczy to malowanie wlotu powietrza przy drzwiach - reszta bajka ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts