GIUSEPPE Napisano 28 Maja 2014 Share Napisano 28 Maja 2014 Jest to pierwsze popiersie jakie zmalowałem. Malowałem wszystkim co miałem pod ręką, od Humbroli przez Gunze po farby olejne dla plastyków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Maja 2014 Share Napisano 28 Maja 2014 Ja bym nie powiedział że to pierwsze. Rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 29 Maja 2014 Share Napisano 29 Maja 2014 Ale fany fryc ci wyszedl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 30 Maja 2014 Share Napisano 30 Maja 2014 Jestem na TAK fajnie się prezentuje, a i hełm słusznie poobijany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 3 Czerwca 2014 Share Napisano 3 Czerwca 2014 ładne wykonanie. szkło w goglach to wklejona folia? Wydaje się być strasznie spękana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIUSEPPE Napisano 6 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2014 Dziękuje za opinie. Szkło w goglach jest malowane a potem "przykurzone" razem z całym hełmem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 16 Czerwca 2014 Super Moderator Share Napisano 16 Czerwca 2014 Fantastyczne wykonanie , ale w tej skali to "wrona" powinna być zdecydowanie lepiej wymalowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 16 Czerwca 2014 Share Napisano 16 Czerwca 2014 Ładny. Podasz producenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 22 Czerwca 2014 Share Napisano 22 Czerwca 2014 Bardzo ładne popiersie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi