Alex976 Napisano 31 Maja 2014 Share Napisano 31 Maja 2014 Skończyłem! Po... tygodniu ciężkiej pracy się udało Przyjemny zestaw, ładne malowanie. Kalki trochę słabszej jakości, ale nic, jakoś sie udało. A teraz zdjęcia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 31 Maja 2014 Share Napisano 31 Maja 2014 Tak jak napisałem na sąsiednim forum, model bardzo mi się podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 31 Maja 2014 Share Napisano 31 Maja 2014 Mi też.....bardzo przyjemny dla oka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 1 Czerwca 2014 Share Napisano 1 Czerwca 2014 Znakomity model! pięknie pomalowany - jako anglofil patrzę i podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 1 Czerwca 2014 Share Napisano 1 Czerwca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alex976 Napisano 1 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2014 Dziękuję bardzo za pozytywne słowo! Dodałem okopcenia od kaemów: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marin Napisano 15 Czerwca 2014 Share Napisano 15 Czerwca 2014 Piękne malowanie. te obicia to pędzelkiem czy zdrapka? Bardzo ładny model. Szacun szczególnie w tym tempie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alex976 Napisano 19 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2014 Piękne malowanie. te obicia to pędzelkiem czy zdrapka? Bardzo ładny model. Szacun szczególnie w tym tempie. Dzięki, obicia to zdrapka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 19 Czerwca 2014 Share Napisano 19 Czerwca 2014 Świetnie pomalowany Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 19 Czerwca 2014 Share Napisano 19 Czerwca 2014 Widze, że Sejbr przeżywa renesans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alex976 Napisano 20 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2014 Świetnie pomalowanyBardzo mi się podoba Dziękować Widze, że Sejbr przeżywa renesans. Ja tam nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 20 Czerwca 2014 Share Napisano 20 Czerwca 2014 Choroba fajny jest teraz muszę znaleźć jakieś kamo do swojego "Kiler Miga". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi