Lipstein Napisano 22 Września 2014 Share Napisano 22 Września 2014 Dla mnie ekstraklasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lastebil Napisano 22 Września 2014 Share Napisano 22 Września 2014 Czołg jak czołg, ale wykonanie... Normalnie epickie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 22 Września 2014 Share Napisano 22 Września 2014 Klasa! Nie przesadziłeś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triadabor Napisano 22 Września 2014 Share Napisano 22 Września 2014 i tyle w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek1984jedlicze Napisano 23 Września 2014 Autor Share Napisano 23 Września 2014 Na zdjeciu tego nie widac ale jest pod katem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Września 2014 Share Napisano 24 Września 2014 To widocznie ten kąt jest za mały, bo wyrzutniki są ewidentnie skierowane do przodu a nie ku górze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek1984jedlicze Napisano 24 Września 2014 Autor Share Napisano 24 Września 2014 Taeraz sie kapnąłem ze pod zbyt niskim kątem je ustawiłem ale już tak zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek1984jedlicze Napisano 16 Października 2014 Autor Share Napisano 16 Października 2014 No i nadszedł czas na dioramę. Jest juz prawie ukończona. Zostało trochę doszlifować. Jestem z niej szczególnie dumny bo to pierwsza moja diorama a dodatkowo każdy z elementów jaki użyłem do jej budowy jest moim wyrobem. Niedługo jeśli ktoś bedzie zainteresowany to wystawię w dziale "Giełda" wiecej moich produktów. Tymczasem zobaczcie jak to wygląda: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 Fajnie wygląda, ale przez to koszmarne tło niewiele widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordrene Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 Woda to z czego jest? Fajnie wygląda dioramka. P.S Potrzebuje bambetli, i to dużo na abramsa którego od Ciebie kupiłem. Masz coś do sprzedania? Moze być żywica. Cos jak to: http://www.jadarhobby.pl/legend-lf1163-m1-abrams-stowage-set-135-p-16703.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek1984jedlicze Napisano 16 Października 2014 Autor Share Napisano 16 Października 2014 Fajnie wygląda, ale przez to koszmarne tło niewiele widać. Na galerię przyjdzie jeszcze czas. Teraz zdjecia robione na szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek1984jedlicze Napisano 16 Października 2014 Autor Share Napisano 16 Października 2014 Woda to z czego jest? Fajnie wygląda dioramka.P.S Potrzebuje bambetli, i to dużo na abramsa którego od Ciebie kupiłem. Masz coś do sprzedania? Moze być żywica. Cos jak to: http://www.jadarhobby.pl/legend-lf1163-m1-abrams-stowage-set-135-p-16703.html Mam bardzo duzo odlewów i na pewno coś dla siebie znajdziesz, jutro po południu jak będę miał trochę wiecej czasu zaproponuję Ci jakiś bogaty zestaw żywic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek1984jedlicze Napisano 17 Października 2014 Autor Share Napisano 17 Października 2014 Woda robionanjest tez z mojego produktu. Dwuskladnikowy silikon samoodpowietrzajacy sie. Gwarantuje ze nie utkna w nim zadne babelki powietrza. Za 100ml 20zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordrene Napisano 17 Października 2014 Share Napisano 17 Października 2014 Trochę lepsze zdjęcia można? A w szczególności wody poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek1984jedlicze Napisano 17 Października 2014 Autor Share Napisano 17 Października 2014 Jasne. Jak tylko pojawi mi sie slonce za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 17 Października 2014 Share Napisano 17 Października 2014 Oglądam pierwsze zdjęcie i gdyby nie tło to pomyślałbym, że to prawdziwe 1:1 ! Super wykonujesz Wojtku roślinność. Sam model także ładnie się prezentuje. Bardzo mi się podoba i czekam na galerię z dobrymi zdjęciami, także z tymi "w terenie" bo tu może sporo zyskać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek1984jedlicze Napisano 18 Października 2014 Autor Share Napisano 18 Października 2014 Woda to z czego jest? Fajnie wygląda dioramka.P.S Potrzebuje bambetli, i to dużo na abramsa którego od Ciebie kupiłem. Masz coś do sprzedania? Moze być żywica. Cos jak to: http://www.jadarhobby.pl/legend-lf1163-m1-abrams-stowage-set-135-p-16703.html Już gotowe. Trochę różności które na pewno CI się przydadzą: W zestawie Na przykład: kanistry na wodę (amerykańskie), pojemniki na magazynki i amunicje, racje żywnosciowe, skrzynie oraz worki. Plecaki małe i duże, koce, chełmy amerykańskie a takze drut kolczasty zwinięty i 5 pudełek z Coca-Colą wycinane laserowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek1984jedlicze Napisano 19 Października 2014 Autor Share Napisano 19 Października 2014 Zapraszam do obejrzenia galerii w galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi