GEM Napisano 29 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2014 Przepraszam ale trochę się pogubiłem z tym warsztatem. Ale na samym końcu to trochę gnałem do przodu aby skończyć w miarę model na Elbląg. Po powrocie zrobiłem parę małych kosmetycznych poprawek. Dorobiłem wycieraczki, dorobiłem poręcze przy schodach. I to właściwie koniec. Mówiąc szczerze to w tym zestawie nie ma zbyt wiele do dorabiania. W tych samolotach nie ma również zbyt wielkiego pola do popisu jeśli chodzi o odrapania farby, uszkodzenia powłoki, zacieki. Bryzy to dość nowe samoloty. Podsumowując to model buduje się bardzo sprawnie. Większość elementów jest dobrze spasowana. Jak widać po moim warsztacie to w czasie ok 3-4 tygodni można zbudować całkiem ładny model. Jak mnie to wyszło to mam nadzieję że ocenicie w Galerii. Zatem zapraszam do galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi