macmod.84 Posted June 10, 2014 Share Posted June 10, 2014 Nie mam zbytnio zdjęć z budowy bo nie bardzo miałem czas ale ostatecznie wyszło tak Nie ukrywam że kilka niedoróbek jest. Pozostało dorobić podstawkę i skrzynkę do przewozu i w Polskę :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fpatryk99 Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 Lekkiego życia to ona nie miała ale wyszła Ci pięknie :3 pozdrawiam ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macmod.84 Posted June 11, 2014 Author Share Posted June 11, 2014 Niestety ale wszystkie Magnum które mialem okazje goscic na zakladzie tak wygladaja. Tak jak w tytule typowy wół roboczy nie to co reszta wychuchane, wydmuchane jak z salonu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomeka6 Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 Magnumka fajna, ale..... caly ciagnik masz swietnie przybrodzony, ale siodlo nie ma nawet grama smaru, czy innych sladow eksploatacji, podobnie kola, troche za czyste. Przewody za kabina - co sie z nimi stalo, ze tak "stoja"?? Wygladaja nierealnie. Popraw te szczegoly, bo skutecznie Ci psuja tak fajna ciezarowke . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oltrans Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 Renata strasznie mi się podoba elegancko ubrudzona Ale te detale które wymienił kolega wyżej trochę psują efekt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macmod.84 Posted June 11, 2014 Author Share Posted June 11, 2014 tomek6 to wszystko bedzie dopracowane jak dojdzie podstawka ale dzięki za czujne oko i zwrócenie uwagi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomeka6 Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 tomek6 to wszystko bedzie dopracowane jak dojdzie podstawka ale dzięki za czujne oko i zwrócenie uwagi super. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macmod.84 Posted June 13, 2014 Author Share Posted June 13, 2014 To co obiecałem to poprawiłem: kółka kable Siodło dostało smar i bród niestety i tak tego nie widać ale jest jak model wróci z festiwalu to zrobię zdjęcia w dzień tak żeby było to widać. Dodatkowo wykonałem podstawkę i "garaż" do transportu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin M. Posted June 15, 2014 Share Posted June 15, 2014 Gratulacje pudła w Kołczygłowach! Kontenery - miodzio, widziałem gdzieś warsztat tamiyowskiego. Chciałbym ten poziom umiejętności brudzenia osiągnąć. Mam nadzieję zobaczyć ten zestaw w Koszalinie w przyszłym roku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macmod.84 Posted June 15, 2014 Author Share Posted June 15, 2014 Dzieki Marcin w koszalinie bedzie i jak bedzie okazja to w szczecinie tez. Warsztat moich jest na minitruck forum tylko pojazdow cywilnych ale moze tutaj tez wrzuce jezeli chcesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maniekx6 Posted June 19, 2014 Share Posted June 19, 2014 fajnie Ci to wyszło ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadzior Posted June 25, 2014 Share Posted June 25, 2014 Jestem po wrażeniem, igła Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marak Posted June 26, 2014 Share Posted June 26, 2014 Dołączam sie do zachwytów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macmod.84 Posted June 27, 2014 Author Share Posted June 27, 2014 Dziękować Panowie dziękować tylko nie mam czasu porządnej galerii zmontować, ale się staram czasu trochę wygospodarować... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts