macmod.84 Napisano 10 Czerwca 2014 Share Napisano 10 Czerwca 2014 Nie mam zbytnio zdjęć z budowy bo nie bardzo miałem czas ale ostatecznie wyszło tak Nie ukrywam że kilka niedoróbek jest. Pozostało dorobić podstawkę i skrzynkę do przewozu i w Polskę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fpatryk99 Napisano 11 Czerwca 2014 Share Napisano 11 Czerwca 2014 Lekkiego życia to ona nie miała ale wyszła Ci pięknie :3 pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macmod.84 Napisano 11 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2014 Niestety ale wszystkie Magnum które mialem okazje goscic na zakladzie tak wygladaja. Tak jak w tytule typowy wół roboczy nie to co reszta wychuchane, wydmuchane jak z salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 11 Czerwca 2014 Share Napisano 11 Czerwca 2014 Magnumka fajna, ale..... caly ciagnik masz swietnie przybrodzony, ale siodlo nie ma nawet grama smaru, czy innych sladow eksploatacji, podobnie kola, troche za czyste. Przewody za kabina - co sie z nimi stalo, ze tak "stoja"?? Wygladaja nierealnie. Popraw te szczegoly, bo skutecznie Ci psuja tak fajna ciezarowke . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oltrans Napisano 11 Czerwca 2014 Share Napisano 11 Czerwca 2014 Renata strasznie mi się podoba elegancko ubrudzona Ale te detale które wymienił kolega wyżej trochę psują efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macmod.84 Napisano 11 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2014 tomek6 to wszystko bedzie dopracowane jak dojdzie podstawka ale dzięki za czujne oko i zwrócenie uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 12 Czerwca 2014 Share Napisano 12 Czerwca 2014 tomek6 to wszystko bedzie dopracowane jak dojdzie podstawka ale dzięki za czujne oko i zwrócenie uwagi super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macmod.84 Napisano 13 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2014 To co obiecałem to poprawiłem: kółka kable Siodło dostało smar i bród niestety i tak tego nie widać ale jest jak model wróci z festiwalu to zrobię zdjęcia w dzień tak żeby było to widać. Dodatkowo wykonałem podstawkę i "garaż" do transportu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 15 Czerwca 2014 Share Napisano 15 Czerwca 2014 Gratulacje pudła w Kołczygłowach! Kontenery - miodzio, widziałem gdzieś warsztat tamiyowskiego. Chciałbym ten poziom umiejętności brudzenia osiągnąć. Mam nadzieję zobaczyć ten zestaw w Koszalinie w przyszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macmod.84 Napisano 15 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2014 Dzieki Marcin w koszalinie bedzie i jak bedzie okazja to w szczecinie tez. Warsztat moich jest na minitruck forum tylko pojazdow cywilnych ale moze tutaj tez wrzuce jezeli chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 19 Czerwca 2014 Share Napisano 19 Czerwca 2014 fajnie Ci to wyszło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 25 Czerwca 2014 Share Napisano 25 Czerwca 2014 Jestem po wrażeniem, igła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 26 Czerwca 2014 Share Napisano 26 Czerwca 2014 Dołączam sie do zachwytów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macmod.84 Napisano 27 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2014 Dziękować Panowie dziękować tylko nie mam czasu porządnej galerii zmontować, ale się staram czasu trochę wygospodarować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi