zoltan1 Napisano 10 Lutego 2017 Autor Share Napisano 10 Lutego 2017 Fotki czasami znikają.Sprawa polega na tym ze przekroczony jest limit transferu czy jakoś tak.Jeśli fotki są dostępne to można zapisać je na dysku i sprawa rozwiązana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 11 Lutego 2017 Share Napisano 11 Lutego 2017 Fotki czasami znikają.Sprawa polega na tym ze przekroczony jest limit transferu czy jakoś tak. Aby nie było takich problemów polecam Imgura. Fotosik to nie jest dobre rozwiązanie... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doody Napisano 12 Lutego 2017 Share Napisano 12 Lutego 2017 Kapitalna robota jak do tej pory. Powodzenia! Co fo fotek to mogę tez polecić www.wstaw.org Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamut7129 Napisano 22 Listopada 2017 Share Napisano 22 Listopada 2017 witam Jestem wystraszony, dlaczego znikły zdjęcia jak zacząłem sklejać ten model. Potrzebuję tego warsztatu jak ryba wody. Proszę o przywrócenie tego wątku w całości. Pozdrawiam i dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voyteque Napisano 24 Listopada 2017 Share Napisano 24 Listopada 2017 Piękny okręt! Gratuluję! Robię takiego w drewnie na podstawie wycinanki z Shipyard. Biorąc jednak pod uwagę mój romans z plastikiem, trochę jeszcze jednak na swoją kolej poczeka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltan1 Napisano 25 Listopada 2017 Autor Share Napisano 25 Listopada 2017 Faktycznie wykrzaczyła się część fotek.Postaram się jutro wrzucić brakujące foty.Najlepiej zrobić kopię "zapisz obrazek jako" i mieć na dysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltan1 Napisano 26 Listopada 2017 Autor Share Napisano 26 Listopada 2017 Niestety nie posiadam już wszystkich fotek więc nie będzie od początku.Schemat malowania jest prosty i widać na fotach. Chwilowo to tyle,teraz zacznie się olinowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi