Teppis Napisano 13 Czerwca 2014 Share Napisano 13 Czerwca 2014 Witam. Może mi ktoś powiedzieć, czy na małe,wewnętrzne części typu siedzenia, stery powinno kłaść się podkład? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sfjontkofski Napisano 13 Czerwca 2014 Share Napisano 13 Czerwca 2014 Powinno się, nie powinno się, jak Ci wygodniej i jak Ci się chce. :P Ja w ogóle nie korzystam z podkładu i jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zigihammer Napisano 13 Czerwca 2014 Share Napisano 13 Czerwca 2014 Można, ale po co ? Malujesz, zamykasz kabinę i po robocie ... podkład jest zbędny. W 1:32 bym się zastanowił, ale w 48 i 72 nie kładłem nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teppis Napisano 13 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2014 I kolejne pytanie, z innej beczki. Ale nie będę zakładał nowego tematu bo to nie ma sensu. Mam blaszki. Czy one na plastik przykleją się contactą revella? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 13 Czerwca 2014 Share Napisano 13 Czerwca 2014 Nie. Potrzebujesz kleju cyjanoakrylowego, na przykład supergluta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LarwaKraft Napisano 13 Czerwca 2014 Share Napisano 13 Czerwca 2014 Tak jak kolega wyżej napisał klej cyjanoakrylowy i gitara. Ale zamiast supergluta polecam "BONDINI PLUS - super klej" sprzedawany w buteleczkach waga 6g. Zaletę ma taką, że nie zasycha w pojemniku, jest gęstszy niż super glut dzięki czemu nie rozpływa się jak woda po detalach. Dostępny za niecałą dyche w marketach. Pozdro Krzych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zigihammer Napisano 13 Czerwca 2014 Share Napisano 13 Czerwca 2014 Kropelka żel - w każdym kiosku znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi