Teppis Napisano 23 Czerwca 2014 Share Napisano 23 Czerwca 2014 Witam. Panowie co sądzicie o aerografie Adler AD-7790? Planuje zakup, wiem ze takiego Używa Kamil Sztarbała, dlatego się nim interesuje. Polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 23 Czerwca 2014 Share Napisano 23 Czerwca 2014 Chińczyk o szumnie brzmiącej nazwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teppis Napisano 23 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2014 A coś więcej?.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżejrosz Napisano 23 Czerwca 2014 Share Napisano 23 Czerwca 2014 Ja go na sam początek polecam , sam go używam , łatwy w rozkręceniu i złożeniu . Parę zbiorniczków , para iglic. Czasami kłopoty w czyszczeniu ,ale to bardziej błędy z mojej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teppis Napisano 25 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2014 Dzięki, wypowie się ktoś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 25 Czerwca 2014 Share Napisano 25 Czerwca 2014 Też go mam, a właściwie jeszcze mam, bo kupiłem już ultrę. Ale będę go mile wspominał. Jak na początek całkiem niezły. Nie baw się jednak w wymianę dysz, bo gwint jest luźny, uszczelka słaba i dysza za każdym razem inaczej siada. Miałem taki przypadek, że ledwo zaciągał farbę. Okazało się, że dysza jest krzywo wkręcona. Po wyprostowaniu wszystko było OK. W swoim musiałem też rozciągnąć sprężynę od spustu bo była za krótka i spust nie odbijał. Dużym plusem jest to, że posiada regulację wydajności powietrza. Dzięki czemu można ustawić wyższe ciśnienie na kompresorze, a ograniczyć wydajność do delikatnego malowania. W ultrze bardzo mi tego brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zigihammer Napisano 25 Czerwca 2014 Share Napisano 25 Czerwca 2014 A więc uzupełnij ultre o to czego ci brakuje http://www.fine-art.com.pl/zaworek-valve-fpc-complete-fine-pressure-control-adjustable-approx-20-100-for-double-action-airbrushes.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 26 Czerwca 2014 Share Napisano 26 Czerwca 2014 A więc uzupełnij ultre o to czego ci brakuje http://www.fine-art.com.pl/zaworek-valve-fpc-complete-fine-pressure-control-adjustable-approx-20-100-for-double-action-airbrushes.html Dzięki za kontakt. Przymierzam się. Na razie pusto w portfelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi